öfff şu kitabın kapağına bittim. Kapağı gibi içeriği de çok iyiymiş. Listeme ekledim bileKitabım bittiO kadar keyif alarak okuduğum bir kitaptı ki... Birçok yerini tekrar tekrar okudum, birçok not aldım, altını çizdim.
Tasavvuf önderi İmam-ı Rabbani'nin hayatını konu alan, kah Hindistan'a kah Bursa'ya götüren harika bir kitaptı sizlere de tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2899849
Hahaha şimdi yorumları okuyordum ben de
Hemen evi topla ve derhal okumaya başlaHahaha şimdi yorumları okuyordum ben de
Dün akşam evime geldim, dağınık evle bakışıyorum.
Sizler nasılsınız efenim
Filmini izlemiştim, gerçekten çok güzeldi
AŞK VE GURUR / GURUR VE ÖNYARGI
Varlıklı bir beyefendi olan Charles Bingley'nin Netherfield Park malikânesine yerleşmesi, civar hanelerde büyük bir heyecana neden olur. Evlenmemiş beş genç kızı olan Bay ve Bayan Bennet de aynı heyecan ve içlerinde yeşeren bir umutla, Charles Bingley şerefine bir balo verirler. Bay Bingley, evin en büyük ve en güzel kızı Jane'e gönlünü kaptırmıştır. Ancak baloda biri daha vardır ki görünürdeki kibri ve mesafeli duruşuyla dikkatleri çeker. Bu kişi, Bingley'nin yakın arkadaşı Bay Darcy'den başkası değildir. Baloda Bay Darcy'nin, ailenin en canlı ve cüretkâr kızı Elizabeth'le tanışıklığı, genç kız hakkında yaptığı nahoş bir yorum ve onunla dansa kalkmayı reddedişiyle başlamıştır.
Akıcılığı ve yalınlığıya bir çırpıda okunabilecek bir kitap. Kitabı okuduktan sonra filmini izlemeyi unutmayın, müthiş bir haz duydum
Kitabını iki ay önce okumuştum ama filmini yeni izledim. Tek kelimeyle şahaneydiFilmini izlemiştim, gerçekten çok güzeldi
Yorumuna sağlık
Varlıklı bir beyefendi olan Charles Bingley'nin Netherfield Park malikânesine yerleşmesi, civar hanelerde büyük bir heyecana neden olur. Evlenmemiş beş genç kızı olan Bay ve Bayan Bennet de aynı heyecan ve içlerinde yeşeren bir umutla, Charles Bingley şerefine bir balo verirler. Bay Bingley, evin en büyük ve en güzel kızı Jane'e gönlünü kaptırmıştır. Ancak baloda biri daha vardır ki görünürdeki kibri ve mesafeli duruşuyla dikkatleri çeker. Bu kişi, Bingley'nin yakın arkadaşı Bay Darcy'den başkası değildir. Baloda Bay Darcy'nin, ailenin en canlı ve cüretkâr kızı Elizabeth'le tanışıklığı, genç kız hakkında yaptığı nahoş bir yorum ve onunla dansa kalkmayı reddedişiyle başlamıştır.
Akıcılığı ve yalınlığıya bir çırpıda okunabilecek bir kitap. Kitabı okuduktan sonra filmini izlemeyi unutmayın, müthiş bir haz duydum
Kitapların da bir nasibi var diyor yazar, gerçekten çok güzel bir kitap. Tavsiye ediyorum okuyun okutturunöfff şu kitabın kapağına bittim. Kapağı gibi içeriği de çok iyiymiş. Listeme ekledim bile
Gerçekten hem kitabını hem filmini çok beğendiğim nadir eserlerden
Ay dema onu demaaaSöyle bana neden yaptın bu resmi haa söyle. Kıskanıyorum onu ölesiye. Ben yaşlanacağım ama o hep genç kalacak. Bana kaybettiğim güzelliği hatırlatacak
Levaiz
Yalnız değilsin canım ben de kabul edemedim erkek oluşunuYalnız bu erkeeekkkniye ben kadın olarak düşündüm acaba
Evet erkek ama aynı şeyi bende yaşadım Basella Lord Henry konuşurken o izlenimi veriyorlar. Bir ara olay farklı bir yere gelecek diye korktumda sandığım şey olmadı
Gunaydin veya tunaydin hamimlar.Sinop Kalesi, İnceburun Feneri, İnaltı Mağarası, Erfelek Tatlıca Şelalesi
Eki Görüntüle 2899785
Eki Görüntüle 2899786
Eki Görüntüle 2899787
Eki Görüntüle 2899788
Sinop'tan herkese günaydınla
Çok güzel haberler alacağınız bir gün olur inşallah
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
nemesis
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@Blacklight
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
İlerleyen sayfalarda Basel’dan bekliyordum benAy dema onu demaaa
Hay senin güzelliğine dedim kaç kere
Yalnız değilsin canım ben de kabul edemedim erkek oluşunu
Evet ya gay çıkmadılar ahahaha üzüldüm gibi sanki
Çok teşekkür ederimYorumuna sağlık
Mr. Darcy her genç kızın rüyasıOndan ilham alınıp yazılan onlarca kitap çekilen onlarca film var
Bridget Jones ile başlayabilirsin.Çok teşekkür ederim
Şu an araştırıyorum, hepsini izleyip/okuyabilirim
Çok teşekkür ederimBridget Jones ile başlayabilirsin.
95 yapımıydı sanırım Bbc uyarlama dizisi var gurur ve önyargının
Daha modern versiyon istersen Lost in Austen a bakabilirsin
yorumuna sağlık
bitirince yorumlayalım mı beraberAy dema onu demaaa
Hay senin güzelliğine dedim kaç kere
Yalnız değilsin canım ben de kabul edemedim erkek oluşunu
Evet ya gay çıkmadılar ahahaha üzüldüm gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?