Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet erkek ama aynı şeyi bende yaşadım Basella Lord Henry konuşurken o izlenimi veriyorlar. Bir ara olay farklı bir yere gelecek diye korktumda sandığım şey olmadı
Aynı düşünceler geçti aklımdan. aman Tanrım didim bi an Dünya klasikleri hep böyle histeri. Bakalım Anna'yı geçebilecek mi histeriklikle. Kadın sevgilisinin çocuğunu doğururken kocasıyla sevgilisini yanına çağırdı ya

Anna’da neler okudu bu gözler ben dün 10. Bölüme kadar okudum bir sıkıntı yok gibi şimdilik

Anna’da neler okudu bu gözler ben dün 10. Bölüme kadar okudum bir sıkıntı yok gibi şimdilik
Benim çocuk uyumadı. 21.30 yatağa götürdüm 23.30 hala anne diyordu. Cinnet getirdim resmen. sinirden uyuya kaldım

off o kitaba 8 kere başladım ve 8 kere bitiremedim
her seferinde unutup en başa döndüm
10 yıldır falan evde
Bence Anna Karenina'yı okuyacaksan sadeleştirilmiş metinden oku. İlk defa bir klasiği tam metin okumadığın için pişman olmayacaksın D:

off o kitaba 8 kere başladım ve 8 kere bitiremedim
her seferinde unutup en başa döndüm
10 yıldır falan evde
Ortak okuma olmasa bende bitiremezdim sanırım inat edip okumaya devam ettin
Benim çocuk uyumadı. 21.30 yatağa götürdüm 23.30 hala anne diyordu. Cinnet getirdim resmen. sinirden uyuya kaldım

Sen uyurken yine uyumadı değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…