• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gün Olur Asra Bedel kitabıyla Cengizhan'a Küsen Bulut kitabını okudum bende. Aslında ikisi de aynı kitapmış ancak Stalin döneminde bir süre yasaklanınca Aymatov kitabın o bölümünü çıkarmak zorunda kalmış. yıllar sonra da o bölümü ayrı kitap olarak yayınlamış
Aaa bilmiyordum tek okuduğum kitabı Gün Olur Asra Bedel 🙈 teşekkür ederim canım Bilgi için
Kitap ittifakı mı kursak kızlar??? 😆 C Capanin Gururu Teyom :ıslık:
Sen de 1.000 küsür sayfa okumuşsun dostum gözyaşım yine pıt 😢

Screenshot_20210813-102704_Gallery.webp

Tunaydin kizlarrr

Bugun dip kose temizlik var halıları yikamaya vermistim komple dolaplari falan elden gecirdim bugun de cam silme tül perde yikama sil süpür yapip halilari serecegim. Salon bitti bi kahvaltı yaptim devam edecegim. Dun körlük kitabini okudum aksam biraz 100 küsürlere geldim
Bugun bi de 15 kitap siparis verdim bebeklerimi sabirsizlikla bekliyorum 🤩

Tunaydin kizlarrr

Bugun dip kose temizlik var halıları yikamaya vermistim komple dolaplari falan elden gecirdim bugun de cam silme tül perde yikama sil süpür yapip halilari serecegim. Salon bitti bi kahvaltı yaptim devam edecegim. Dun körlük kitabini okudum aksam biraz 100 küsürlere geldim
Bugun bi de 15 kitap siparis verdim bebeklerimi sabirsizlikla bekliyorum 🤩
kolay gelsin. Bunları Nego Nego okusa çok mutlu olur :D
Mutlaka foto at ❤️

kolay gelsin. Bunları Nego Nego okusa çok mutlu olur :KK70:
Mutlaka foto at ❤️
Yaa Nego Nego nun topigindeydim aslinda bir ara ama kaynasamadim malesef o yuzden sessizce uzaklasmak zorunda kaldim :cry:

Kitaplar gelince atarim muhakkak siralama icin oneri de alirim 💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X