Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydinlar herkese guzel bir hafta dilerim.yeni kitabım deniz feneri koyu sarah jio sevenler bu yazari daha once okumadıysanız muhakkak bi sans verin sarah jio tarzında hos akici kitaplari var.

Eklentiler

• 20210816_042337.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 25

Okumaya geldim ablamla mesajlaştım kafam dağıldı okuyamadım yatmadan sen ne güzel okumuşsun

Gunaydinlar herkese guzel bir hafta dilerim.yeni kitabım deniz feneri koyu sarah jio sevenler bu yazari daha once okumadıysanız muhakkak bi sans verin sarah jio tarzında hos akici kitaplari var.
Günaydın sarah jio’nun tüm kitaplarını okudum bu yazarın da Kır Çiçeği Tepesini okumuştum hakikaten benziyorlar

Mutluluk gözyaşları döküyorum

Günaydın sarah jio’nun tüm kitaplarını okudum bu yazarın da Kır Çiçeği Tepesini okumuştum hakikaten benziyorlar
Evet cok benziyorlar. Ben yillar once okumustum suan elimde kitap kalmayinca tekrar okuyayim dedim kir cicegi tepesini de yeni bitirdim. Deniz feneri koyu da cok guzel tavsiye ederim

Günaydın. Körlük kitabının çok medhini duymuştum umarım en kısa sürede okuyabilirim
Kesinlikle okumalısın. ama okurken bol bol duş alma isteği uyandırabilir
Franz Kafka’nın Dava kitabına başlıyorum. Çok geç kaldığım kitaplardan biri
Yorumunu dört gözle bekliyorum
Körlük kitabi yaklasik son 100 sayfa kitabi okudukca kendimi kirli gibi hissediyorum iste olmasaydim kendimi banyoya atmistim
ahaha toplu hamam randevusu alacaktık topik olarak. Ay bak yine kaşıntı tuttu
Yine dayanamayıp sipariş verdim
Ben de verdim. Kitaplıkta yer kalmadı
Pdf okuyamıyorum ben
Ben de okuyamıyorum. ne kadar sürükleyici olursa olsun yok yaa beceremiyorum
Burda gaza gelirsiz zamanla yine eski ivmeni kazanırsın
Filmini tekrar tekrar izledim. Her izlediğimde aynı etkiyi yaratıyor üzerimde

Günaydın:)
harry potterdan dün 150 sayfa okudum.
tembellik hakkı diye bi kitaba başladım o biter bugün:)
iş yerinde muhteşem gatsby vardı. dönüşte serviste de ona devam ederim belki.
şimdilik bu kadar:)

OOOO noter hanım hızlı başlamışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…