- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Arkadaşları kıramadım CalcimC Capanin Gururu Teyom oysa ki tövbe etmişti. Yoksa ben yokken yine ...
Kim onlar isim ver banaArkadaşları kıramadım Calcim
Sen bana kız yeter onlara kıyamam, onları ele verememKim onlar isim ver bana
Arkadaş gibi arkadaşArkadaşları kıramadım Calcim
Biri ben olabülürümKim onlar isim ver bana
Parasite gayet guzel filmdi habire ulan zekaya bak diyodumkahve içip kitap okuyorum keyfim yerinde
Gece yalnız olacağım korkunçlu değilse izlerim
Paraziti izleyince söyle canım ona göre izleyim vakit kaybı olmasın
Oy kıyamam beni yalnız bırakmadıArkadaş gibi arkadaş
Biri ben olabülürüm
Bendeki 237 sayfa ama son kısmında not almak için sayfa bırakılmış öyle olunca 250 sayfa yazıyorBeyaz zambaklar ülkesinde kitabı olanlar kaç sayfa olduğunu bi yazabilir mi bana lütfen
Bi yerde 250 bi yerde 150 var bendeki 100 sayfa özetmidir nedir bilmem artık
Son sözle birlikte 239 sayfa bendeki. Koridor yayıncılıkBeyaz zambaklar ülkesinde kitabı olanlar kaç sayfa olduğunu bi yazabilir mi bana lütfen
Kısa metindir sesin ki. 200 kusur bir şeydi bendeki ama hatırlamıyorum. Bu yıl da kısa metnini okudum.Beyaz zambaklar ülkesinde kitabı olanlar kaç sayfa olduğunu bi yazabilir mi bana lütfen
Yok canım korkunçluymuş yalnız izlemem
Öff ben o en basit şeylerden korkan izleyiciyim
Film arası wcye gidemeyenler hani
Beenn şoookben deee, süt kardeşler gulyabani bile benim için korku filmi statüsünde
Okuyorum canım ve en sevdiğim türdürBeenn şoook
Levaiz sen Tess Gerittsen okumuyormuydun
Benden değildir,C Calcifer
Bu arada ben bugün bol bol okuyacağım diye hava attım uzandım ya uyumuşum danalar gibiBazı minnoş arkadaşlarımız bilmek isterlerse diye şey ettim C Capanin Gururu Teyom
Ay evet gözleriyle
Kaşınıyor o birileriC Calcifer
Bu arada ben bugün bol bol okuyacağım diye hava attım uzandım ya uyumuşum danalar gibiBazı minnoş arkadaşlarımız bilmek isterlerse diye şey ettim C Capanin Gururu Teyom
Kısa metindir sesin ki. 200 kusur bir şeydi bendeki ama hatırlamıyorum. Bu yıl da kısa metnini okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?