Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genç Werther'in neden acı çektiğini ogrenebildinizmibende çok merak ediyorum önümüzdeki ay okumayı düşünüyorum
Evet çok üzüldüm. Çok ince ruhlu insanların bu dünyada gerçekten eziyet çektiklerini düşünüyorum. Werther burda arkadaşına ruhunu dinginleştirmek için uzaklaştığı bir yerden mektuplar yazıyor hislerini çok güzel ifade ediyor. Çok duygusal çok içten. Aşkını en derinden yaşıyor. Böyle insanları kendileri istemedikleri müddetçe hiçkimse ve hiçbirşey iyileştiremez.
Çok iyi bir klasik. Tamamlanmamış diye yorumlarda görmüştüm daha önce. Ben werther'i çok iyi anlıyorum. Bu yüzden okuduktan sonra bir süre durdum kaldım öyle. Sonra kalktım pişi yaptım akşam yemeğine. Çay da yaptım yanına. Yapacak bir şey yok hayat devam ediyor. Genç Werther de böyle bakmalıydı hayata.

Ben de diyorum listede ben niye yokum okuduğum kitap sayısı nickime yapışmış bende sıkıntı yok canım gözyaşlarım haricinde Ne ka az okumuşum

OTOSTOPÇUNUN GALAKSİ REHBERİ

Kestirme yol yapmak için dünyanın yıkılmasıyla birlikte başlıyor olaylar.
Baş kahraman olan Arthur bu yıkımdan arkadaşı Ford sayesinde kurtuluyor ve bir anda kendini uzayda buluyor. Bundan sonrası tam bir karmaşa

Bir o gemiden bir o gemiye geçerken ölümle burun buruna geliyor. Yerkürenin asıl kurulma amacını öğrenen Arthur'u bundan sonra nasıl maceralar bekliyordu. Bunu diğer kitaplarda öğreneceğim sanırım.
bilim kurgu severlerin keyif alacağı bir seri

Selam kızlar
Kusura bakmayın bu ay hiç uğrayamadım.. bu haftayı da atlatsam sonra döneceğim. Kızım ilk okula başladı hafta sonu oğlumun doğum günü partisi var.. kısacası buraya uğramayı bırak kitap okumaya bile fırsat olmuyor koşturmacadan.. umarım takımdan atılmamışımdır geçte olsa bildirim yaptım.. sevgiler

Çıldırıyorum, mesajları beğenmek ya da emoji bırakmak istediğimde yeni sayfada açıp “emin misin?” Diye soruyor bana forum
Bunu bana köyde edge çeken internetle yapıyordu namıssız zaten internet çekmiyor beğeni yapmaya korkuyordum

ANGOLA

Angola ya da resmî adı ile Angola Cumhuriyeti, Afrika kıtasının güneybatı bölümünde yer alan bir ülkedir. Kimbundu, Umbundu ve Kikongo dillerinde Ngola olarak adlandırılan ülkenin komşularını güneyde Namibya, kuzeydoğuda Kongo DC, doğuda Zambiya oluşturmakta olup, ülkenin batısında Atlas Okyanusu yer almaktadır. Angola'ya bağlı olmasına rağmen anakara ile fiziki bağlantısı bulunmayan ve ülkenin kuzeyinde Atlas Okyanusu kıyısında yer alan Cabinda bölgesi de Kongo Cumhuriyeti'nin yanı sıra yine Kongo DC ile sınıra sahiptir. Resmi dili Portekizce'dir.

Günaydın Hayırlı Cumalar herkese

JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
hardyandholl
LeYli NaR
Irmak000
Homer Simpson
Ladycharms

Hayırlı cumalar canım günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…