- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Kendi kendine itirafçı olman kalbimi okşadıListeye baktımda,sizi geçenlerden biride benmisim cok ayip etmişim yabu ay benim gibi araya şiir kitabı serpiştirin sayfa sayınız çok görünsün
hoş geldin Vander. İlk sayfada yazıyor kurallar. Anlamadığın yer olursa yardımcı olayımBen de okumak istiyorum
Ama hem sabırsızım hem de dikkat dağınıklığım yüksek düzeyde bu topiğin kuralları nedir acaba?
Ortadan daldım ama kusura bakmayın
Reis aslında ben de bu ay mazeretli sayılırım sanırım. Çoğu şehir dışında geçti. Bir hafta oldu döneli. Elimdeki kitap da araştırma-inceleme olduğu için bitmedi.Listede eksik ya da yanlış bir şey varsa söylemenizi rica ediyorum. Listeden çıkardıklarımı tekrar listeye almayacağım çünkü ben istinasız her gün etiket yapıyorum. 1 ay boyunca her gün etiketli olmasına rağmen zahmet edip şundan gelemiyorum yazılmadığı için bu kararı aldım.
C Calcifer 3 - 1269 syf
@Mehfam 7 - 1918 syf
@H M mazeretli
@kk birinci noteri 7 - 1004 syf
@Less-is-More mazeretli
@asliogretmen LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@Nego 6 - 1080 syf
@Life light 4 - 1096 syf
@Bonus ?
@WunderLost ?
@Oriana
Margaret Hale ?
Levaiz 7 - 1103 syf
@Eleadora
@Stevya 3 - 985 syf
@Mucizemsn LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@Kukrim 3 - 796 syf
@Nosking mazeretli
C Capanin Gururu Teyom 3 - 1045 syf
@beatitude 3 - 754 syf.
@UcanSupurge1 - 368 syf
@Ysf42 3 - 1084 syf
@Otrera mazeretli
@yet07 ?
@Natsume 2 - 1160 syf
@dgdln 3 - 484 syf
@Limonsuzzcay 0
nemesis 2 - 746 syf
@dayler dayler ?
Keira- 10 - 2761 syf
@minik kalp0753 ?
@pomegranate_ LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@kimlanbu LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@Harpy ?
@firdefs mazeretli
@Blue_Black 1 - 376 syf
@pacman 1 - 383 syf
@ummhnisa 2 - 145 syf
@Nikinik 10 - 3224 syf
@Seridina ?
@Ozlemlerhayallar 5 - 908 syf
@leblebici 2 - 544 Syf
@gereksizkontes ?
MelodiminEsi 6 - 2911 syf.
@Amanita mazeretli
Arrietty_ 7 - 1434 syf.
Boncobo 5 - 1165 syf
@hardyandholl LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@LeYli NaR LİSTEDEN ÇIKARILACAK
Irmak000 3 - 1119 syf
@anneshirley 2 - 704 syf
Çok başarılı geçer umarımGunaydin. Bugun kizim fitik ameliyati olacak. Bize sans dileyin
listeye girmemiz için buraya mı bildirim yapmamız gerekiyor calci ablahoş geldin Vander. İlk sayfada yazıyor kurallar. Anlamadığın yer olursa yardımcı olayım
Bildirim sayfasına yapmalısın. Sanırım sen de yapmışsın zaten. Listeleri düzenlerken topiğe katılım durumuna göre ekleme yapıyorumlisteye girmemiz için buraya mı bildirim yapmamız gerekiyor calci abla
ha tamam o zamanBildirim sayfasına yapmalısın. Sanırım sen de yapmışsın zaten. Listeleri düzenlerken topiğe katılım durumuna göre ekleme yapıyorum
Neler var elindeIyi günler
Birkac gundur hicbisey okuyamadim. Bu aksam yeni bir kitaba basliyacagim. Hangisine baslasam diye kararsizim
Oyumu Tess den yana kullanıyorumErcan Akbay - Fotogracilar kulübü. Polisiye ve gerilim romani. Bunu su gibi okurum kesin :)
Emily Brontë- Uğultulu Tepeler. Bunu biraz gec okuyayim diyorum
Elif Safak - 10 dakika otuzsekiz saniye
Sadik Yalsizucanlar- Gonul bekleme.
Tess Gerritsen- Günahkar. Buda polisiye romanlani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?