Hoş buldum
Gunaydinnn hayirli cumalar
Eki Görüntüle 2910286
Eki Görüntüle 2910287
Eki Görüntüle 2910289
Eki Görüntüle 2910291
ANGOLA
Angola ya da resmî adı ile Angola Cumhuriyeti, Afrika kıtasının güneybatı bölümünde yer alan bir ülkedir. Kimbundu, Umbundu ve Kikongo dillerinde Ngola olarak adlandırılan ülkenin komşularını güneyde Namibya, kuzeydoğuda Kongo DC, doğuda Zambiya oluşturmakta olup, ülkenin batısında Atlas Okyanusu yer almaktadır. Angola'ya bağlı olmasına rağmen anakara ile fiziki bağlantısı bulunmayan ve ülkenin kuzeyinde Atlas Okyanusu kıyısında yer alan Cabinda bölgesi de Kongo Cumhuriyeti'nin yanı sıra yine Kongo DC ile sınıra sahiptir. Resmi dili Portekizce'dir.
Günaydın Hayırlı Cumalar herkese
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
nemesis
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
@Aspasiaa
@anneshirley
Ladycharms
Sevgili calcifer Hanımcım beni nasıl eklemezsiniz çok kırıldımG gereksizkontes listeye girecek misin? Bildirim sayfasında hiç bildirimin yok
GünaydınnnAĞUSTOS AYI LİSTESİ
EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. @Nikinik 10 Kitap
1.Keira- 10 Kitap
2. @kk birinci noteri 7 Kitap
2. @Levaiz 7 Kitap
2. @Arrietty_ 7 Kitap
2. @Mehfam 7 kitap
3. @Nego 6 Kitap
3. @MelodiminEsi 6 Kitap
EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. @Nikinik 3224 Sayfa
2. @MelodiminEsi 2911 Sayfa
3.Keira- 2761 sayfa
AĞUSTOS AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
124 ADET
AĞUSTOS AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
34.140 SAYFA
Dereceye giren ve girmeyen arkadaşları tebrik ederim. Geçen aya göre kitap okumamız iki katına katlanmış
Ahaha demek o yüzden, ara ara düşüyor internetten aldığım verim benim deBunu bana köyde edge çeken internetle yapıyordu namıssız zaten internet çekmiyor beğeni yapmaya korkuyordum
Çünkü bildirim yapmamışsın kontesSevgili calcifer Hanımcım beni nasıl eklemezsiniz çok kırıldım
günaydınnnnnnn
Eki Görüntüle 2910286
Eki Görüntüle 2910287
Eki Görüntüle 2910289
Eki Görüntüle 2910291
ANGOLA
Angola ya da resmî adı ile Angola Cumhuriyeti, Afrika kıtasının güneybatı bölümünde yer alan bir ülkedir. Kimbundu, Umbundu ve Kikongo dillerinde Ngola olarak adlandırılan ülkenin komşularını güneyde Namibya, kuzeydoğuda Kongo DC, doğuda Zambiya oluşturmakta olup, ülkenin batısında Atlas Okyanusu yer almaktadır. Angola'ya bağlı olmasına rağmen anakara ile fiziki bağlantısı bulunmayan ve ülkenin kuzeyinde Atlas Okyanusu kıyısında yer alan Cabinda bölgesi de Kongo Cumhuriyeti'nin yanı sıra yine Kongo DC ile sınıra sahiptir. Resmi dili Portekizce'dir.
Günaydın Hayırlı Cumalar herkese
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
nemesis
@dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
@Aspasiaa
@anneshirley
Ladycharms
20 kitap
Aynen canım genelde internet az çektiğinde yapıyor bunuGünaydın kızçeler
Ahaha demek o yüzden, ara ara düşüyor internetten aldığım verim benim de
Rica ederim hedef belli vallahi…Allah’ın izniyle okuyacağım kitaplar varÇünkü bildirim yapmamışsın kontesNerde bildirim, nerde yıllık hedef
bildirimlerini bu sayfaya yapar mısın. Ben oradan ekliyorum listeyeRica ederim hedef belli vallahi…Allah’ın izniyle okuyacağım kitaplar var
Bildireceğim bundan sonra özürlerimi kabul edin lütfen
Sevgili calcifer Hanımcım
Ayyy gelmişsinnnnn, çok mutlu oldummmGünaydınnnnnnnn ballarım böreklerim çöreklerim
Tesekkur ederim. Ameliyat iyi geçti. Narkoz sonrasi biraz zorlandi. Ilaclar ters etki yapti kizimda o yüzden surec cok zor oldu ama suan keyfi yerinde ayaklandi bile ve dune dair hicbirsey hatirlamiyor. Hatta igne yapmadiklari icin cok mutlu.
Geçmiş olsun tekrardan şükür her şey yolundaymışTesekkur ederim. Ameliyat iyi geçti. Narkoz sonrasi biraz zorlandi. Ilaclar ters etki yapti kizimda o yüzden surec cok zor oldu ama suan keyfi yerinde ayaklandi bile ve dune dair hicbirsey hatirlamiyor. Hatta igne yapmadiklari icin cok mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?