- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Film izle hemi de çok izleSağol canım bende iyiyim film arıyorum ne izlesem diye karar veremedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Film izle hemi de çok izleSağol canım bende iyiyim film arıyorum ne izlesem diye karar veremedim![]()
hemen önereyimSağol canım bende iyiyim film arıyorum ne izlesem diye karar veremedim![]()
Ne izleyeceksin canım bana da söyle ben de izleyeyim:)) Film seçemeyecek kadar yoruldumSağol canım bende iyiyim film arıyorum ne izlesem diye karar veremedim![]()
Allah iyilik versinSağol canım bende iyiyim film arıyorum ne izlesem diye karar veremedim![]()
Seni görmemem mümkünmüş gibi surat mı yapıyorsun tribini sevdiğim
Özlettin kuzu kendini, nasılsınSeni görmemem mümkünmüş gibi surat mı yapıyorsun tribini sevdiğim![]()
Bende özlüyorum canım ya. Eşim evde bu hafta o yüzden pek giremiyorum. Onun dışında iyim çok şükür ☺ sen nasılsın herşey yolunda mıÖzlettin kuzu kendini, nasılsın
Herkesi etiketleyerek yoklama mı alıyorsun okuyan var mı diye
Hamd olsun canım ben de iyiyim. İyi olmana sevindimBende özlüyorum canım ya. Eşim evde bu hafta o yüzden pek giremiyorum. Onun dışında iyim çok şükür ☺ sen nasılsın herşey yolunda mı![]()
Totonu kesemiyorum bari kızgın atem dedim
Herkesi etiketleyerek yoklama mı alıyorsun okuyan var mı diye![]()

Can sın sen canHamd olsun canım ben de iyiyim. İyi olmana sevindim![]()
Böğün yorgunsun, yarın kesTotonu kesemiyorum bari kızgın atem dedim![]()
Bakıyorum hemenhemen önereyim
1- black box
2- vita and virginia
3- cast away
3 farklı dalda müthiş bulduğum filmler araştırmanı öneririrm
Ne izleyeceksin canım bana da söyle ben de izleyeyim:)) Film seçemeyecek kadar yoruldum![]()