Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taşınıyor musun?Günaydın kuzular2 gündür ev toplayıp koli yapıyorum. Pertim çıktı
Gözün aydın ❤ sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı evlat olsunSelam, nasılsınız? Çoktandır yazamıyorum. 6 Eylülde doğum yaptım. Sıkıntılı bir süreç oldu. Hem ameliyat esnasında, hem sonrasında.
O sebepledir ki biraz toparlanmak için zamana ihtiyacım var.
Herkese bol okumalı günler diliyorum![]()
Günaydın![]()
![]()
![]()
![]()
BELİZE
Orta Amerika'nın kuzeydoğu kıyısında bir Karayip ülkesidir. Kuzeyinde Meksika, batı ve güneyinde Guatemala, doğusunda ise Karayip Denizi yer almaktadır. Yüz ölçümü 22.970 km² ve nüfusu 2020 verilerine göre 419.199'dur.
Belize tarihî zenginlikleri nedeniyle farklı dil ve kültür özelliklerini barındıran karmaşık bir topluma sahiptir. Orta Amerika'da resmi dili İngilizce olan tek ülkedir, bu dil temelli Belize Kreolü halkın üçte biri kadarı tarafından konuşulur ve ulusal dil olarak benimsenmiştir. Nüfusun yarıdan fazlası çokdilli olup İspanyolca en yaygın ikinci dildir. Belize iki milli günün kutlandığı Eylül Şenlikleri, ülke kıyıları boyunca uzanan mercan resifi ve Punta müziği ile tanınmaktadır.
Herkese günaydınlar, iyi haftalar
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
Günaydın başkanım ve topiğimizin güzel kadınları![]()
![]()
![]()
![]()
BELİZE
Orta Amerika'nın kuzeydoğu kıyısında bir Karayip ülkesidir. Kuzeyinde Meksika, batı ve güneyinde Guatemala, doğusunda ise Karayip Denizi yer almaktadır. Yüz ölçümü 22.970 km² ve nüfusu 2020 verilerine göre 419.199'dur.
Belize tarihî zenginlikleri nedeniyle farklı dil ve kültür özelliklerini barındıran karmaşık bir topluma sahiptir. Orta Amerika'da resmi dili İngilizce olan tek ülkedir, bu dil temelli Belize Kreolü halkın üçte biri kadarı tarafından konuşulur ve ulusal dil olarak benimsenmiştir. Nüfusun yarıdan fazlası çokdilli olup İspanyolca en yaygın ikinci dildir. Belize iki milli günün kutlandığı Eylül Şenlikleri, ülke kıyıları boyunca uzanan mercan resifi ve Punta müziği ile tanınmaktadır.
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
Tam istediğin gibi bi iş bulursun inşAllahabi istifadan sonra işe gelmek ne güzelmiş
bi de 2 saat erken çıkıp iş arama izni var
ihihihi
havalar güzelken atarım kendimi yollara
Tam istediğin gibi bi iş bulursun inşAllah![]()
![]()
Gunaydnn kızlar![]()
![]()
![]()
![]()
BELİZE
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hem geçmiş olsun hemde gözün aydın sağlıkla büyüt bebisiniSelam, nasılsınız? Çoktandır yazamıyorum. 6 Eylülde doğum yaptım. Sıkıntılı bir süreç oldu. Hem ameliyat esnasında, hem sonrasında.
Canim gozun aydin gecmis olsun saglikla buyut bebisiniSelam, nasılsınız? Çoktandır yazamıyorum. 6 Eylülde doğum yaptım. Sıkıntılı bir süreç oldu. Hem ameliyat esnasında, hem sonrasında.
Sagol canimGeçmiş olsun![]()
Canim tasiniyor musun hayirdir?kolay gelsin bu aradaGünaydın kuzular2 gündür ev toplayıp koli yapıyorum. Pertim çıktı
Sagolasin canimGünaydın hanımlar
Geçmiş olsun, kolay gelsin.
Gozun aydin canim. Huzurlu mutlu çalışabileceğin yerler ciksin karsina insallahmobbingden kurtuldum yaa
:)
Kolay gelsin canımGünaydın kuzular2 gündür ev toplayıp koli yapıyorum. Pertim çıktı
Günaydın![]()
![]()
![]()
![]()
BELİZE
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
İhbar sürende olduğun içim şimdi sana bir şey de diyemezler hahahahhaabi istifadan sonra işe gelmek ne güzelmiş
bi de 2 saat erken çıkıp iş arama izni var
ihihihi
havalar güzelken atarım kendimi yollara
evet canım, ev sözde temmuzda teslim edildi. Ancak duvar kağıdı değişmesi lazım bir türlü doğru dürüst yapmıyorlar. O hallolunca direkt taşınacağız. İlk taşınma faaliyetim, bayağı zormuş.taşınıyor musun?
sağol canım, anladım ki ben yerleşik hayat insanıymışım. Şimdi oturduğum eve evlenirken girmiştik. Buradan da Rabbim birşey vermezse uzun süre çıkmam.Canim gozun aydin gecmis olsun saglikla buyut bebisini
Sagol canim
Canim tasiniyor musun hayirdir?kolay gelsin bu arada
Sagolasin canim
Gozun aydin canim. Huzurlu mutlu çalışabileceğin yerler ciksin karsina insallah![]()
İhbar sürende olduğun içim şimdi sana bir şey de diyemezler hahahahha![]()