- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Okuduğumu bile anlamamışım zatenyok oynamadık henüz canım
Akşamları demiş bu akşam dememiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduğumu bile anlamamışım zatenyok oynamadık henüz canım
Senden güzel oyunlar çıkarhatırlamıyorum lifecimbiraz düşüneyim belki hatırlarım
![]()
yemek yemeyi çok severim bonusum, yemeyi sevenleri deEyvallah teyo böyle ayrılmaz ikili gibi yemek deyince peşinden ilk benim adımın gelmesi tabi hoştır
Tünaydın başkan ve güzel arkadaşlar![]()
![]()
![]()
![]()
BEYAZ RUSYA
Beyaz Rusya (Belarus) Avrasya'nın merkezinde, Doğu Avrupa'da yer alır. Komşu ülkeleri kuzeydoğuda Rusya, kuzeybatıda Litvanya ve Letonya, güneyde Ukrayna, güneybatıda ise Polonya'dır. Büyüklük bakımından Beyaz Rusya dünyanın 83. ülkesidir. Ülkenin yüzölçümü 207,600 km²'dir. Denize bağlantısı olamayan Beyaz Rusya'da geniş düzlükler ve bataklıklar bulunmaktadır.
Beyaz Rusya, Eski Sovyetler Birliği ülkeleri arasında en gelişmiş sanayi ve tarım ülkelerinden birisiydi. Günümüzde de, trikotaj, deri ayakkabı gibi üretim alanlarında adından söz ettirmektedir.
Ülkenin Para birimi Beyaz Rusya Rublesidir.
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
@kahvesizasla91
Başka bi siteden bakmışım 180tl olduğunu görünce okumaktan vazgeçmiştimahahaah aramayı bilirsen her şeyi bulabilirsin bebeyim
Kitapsepeti'nden al. 90TL seti
Peki siz nasıl renkli oldunuz?Kırmızılılar hariç hepimiz fakiriz![]()
Cidden mi iyi ki dün sipariş vermişimBaşka bi siteden bakmışım 180tl olduğunu görünce okumaktan vazgeçmiştimkitapsepetinde de 127 olmuş fiyatı, dün 90tl olduğunu bilince alasım gelmiyor
Peki siz nasıl renkli oldunuz?ben de mor istiyorum
Yıkıldım şu an, siz okuyun bana anlatın pas geçiyorumCidden mi iyi ki dün sipariş vermişim![]()
İdefix te 3 güne özel 106 tlYıkıldım şu an, siz okuyun bana anlatın pas geçiyorum![]()
91 olsa bile pahalı gelir şimdiİdefix te 3 güne özel 106 tl
Birde sepet indirimi vardı 100 lira üstüne 10 lira91 olsa bile pahalı gelir şimdi![]()

Trendyol korsan kitap gönderiyor diyorlarİdefix te 3 güne özel 106 tl
Trendyolda da 100
Valla ya ciğerim yanıyor91 olsa bile pahalı gelir şimdi![]()
Hafta sonu mantı yaptım yedim
Yok daha gün belirlemedik. Katılım olur mu diye baktım herkes istiyor. Gün ayarlayalım hatta sana göre ayarlayalım benceKaçırdım mı yine![]()
100TL üzerine 10TL indirim veriyorBaşka bi siteden bakmışım 180tl olduğunu görünce okumaktan vazgeçmiştimkitapsepetinde de 127 olmuş fiyatı, dün 90tl olduğunu bilince alasım gelmiyor
Peki siz nasıl renkli oldunuz?ben de mor istiyorum