- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
sağol canım benim. Sen nasılsın, kuzucukla aranız nasıl
hatırlamaz olur muyumm sevgili kaptan yardımcımızzz bizim cnm takıma uğramayınca kk da da yoksun sanmıştım ama hem seni hem
Harika yorumlamışsın1. Evrenin sonundaki restorant
2. Evren, yaşam ve her şey
İkisini de yazarı Douglas Adam. Bilim kurgu kitaplarını sevenler için öneririm. Kitapta zaman yolculukları, değişik gezegenler, değişik canlı tasvirleri ve bol bol komik olaylar yer alıyor. Özellikle Evren ,yaşam ve her şey kitabını okurken çok güldüm. Bitirince bile yazar bununla ne anlatmak istemiş , neyi işaret etmiş diye araştıracaksınız ve bulduğunuz sonuçlara çok şaşıracaksınız :)
Çoğu karakter bomba zaten ama favorim Marvin
3.Hergün biraz daha yakın
Yazarı Dr. Irvin Yalom. Psikolojik destek alan kadın yazar Ginny ve Dr. Yalom her seanstan sonra ,seansa ait düşüncelerini rapor şeklinde yazmaya karar verirler. Okurken not aldığım bir kitaptı. Tedavi sürecinin sihirli değnek olmadığını, adım adım ileri bazen geri devam ettiğini çok iyi anlatmıştı bence. Okurken şaşırdığım noktalardan biri de şu : insanlar gittikleri doktorları aslında nereye koyuyor ? anne ,baba ,eş ,sevgili ,kardeş, arkadaş,.... Ve Ginny aslında hepimizden birer parça taşıyor.
4. Bağlanma
Yazarı Amir Levine, Rachel Heller . Yazarlar ikili ilişkilerde bağlanmayı 3' e ayırıyorlar ve bilimsel deneylerle , gözlemlerle bunu destekliyorlar. Bununla ilgili özellikler , şemalar da belirlemişler. Kitap içerisinde gerçek hayattan hastalarına ait değerlendirmeler de mevcut. Bu kitabı not alarak yazdığım için normale göre daha uzun sürede bitirdim. Kesinlikle ve kesinlikle okunmasını tavsiye ediyorum. Neyi niye yaptığınızı çok daha iyi anlayacaksınız. Her yıl okuyacağım bir kitap.
5.Yaratıcı imgeleme
Yazarı Shakti Gawain. İmgeleme nedir, nasıl yapılır, öncesinde sonrasında neler yapılmalı sorularına cevap veren bir kitap. Benzer videolar izlediğim ve yazılar okuduğum için bana çok farklı gelmedi. Bu kitaptan alıntıları internette de çok görmüştüm ondan olabilir. İmgeleme , olumlama (kitapta onaylama olarak geçiyor), çekim yasası hakkında henüz bilgi arayan ,araştırma yapan kişilere daha faydası olur, biraz bilenlere çok faydası olmaz diye düşünüyorum.
sırrımı ifşa etmemi mi istiyorsun
tamammmmm, kusura bakma canım ya. Hoşgeldin canım.
hatırlamaz olur muyumm sevgili kaptan yardımcımızzz bizim cnm takıma uğramayınca kk da da yoksun sanmıştım ama hem seni hemNikinik imi hem C Capanin Gururu Teyom cumu görünce sıcak hissettim buraya ve çok sevindim canım hoşbuldummm
yok yok çıkmaBiz çıkalım isterseniz
kız misafirlikte karşılaştık işteBiz çıkalım isterseniz
Bir ilk mi djjdjs
Nerdeyse ilkBir ilk mi djjdjs
Balkon keyfi yapmaktan köye gidememişBir ilk mi djjdjs
Yok takım yarın gelecek belki o zamanBalkon keyfi yapmaktan köye gidememiş
Yerleşebildin mi canım.biraz keyif yapsaydın da sonra soğusaydı havaYok takım yarın gelecek belki o zamanhavalar soğuk ama ya üşürüm
Yemek ye
Bitince bize gösterecek misin mökemmel balkonunuYok takım yarın gelecek belki o zamanhavalar soğuk ama ya üşürüm
KeşkeeeYerleşebildin mi canım.biraz keyif yapsaydın da sonra soğusaydı hava
Ne olsun adı
Teşekkürler başkanım emeğinize sağlık
EYLÜL AYI LİSTESİ
EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1.Irmak000 9 Kitap
2.Life light 8 Kitap
2.Levaiz 8 Kitap
3.kk birinci noteri 6 Kitap
3.Eleadora 6 kitap
4. @Kukrim 5 Kitap
4. @Keira- 5 Kitap
4.firdefs 5 kitap
4.Nikinik 5 kitap
4. @Bencebuarkadas 5 Kitap
4. C Calcifer 5 Kitap
EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1.Irmak000 3008 Sayfa
2.Levaiz 2507 Sayfa
3.Life light 2382 sayfa
4. @Bencebuarkadas 2045 sayfa
EYLÜL AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
99 ADET
EYLÜL AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
27.554 SAYFA
Dereceye giren ve girmeyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?