• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dörtlü nasıl bir araya geldi çok merak ediyorum 🤣🤣
Cunku mide fesati gevirecek kadar yedim. Ama cikolatasizda olmuyor :D etkinlik kitabini da resmi cekecekken kizim koydu. Onunkini de çekmem gerekliymis :d bu tarz seylerin nedenini sorgulamayi uzun sure once bıraktım sadece emirleri yerine getiriyorum :D

Bu kitabı eşim 18 yıl önce almış içinde fişi duruyordu 2.70 TL ye almış 😁
20211008_215126.webp
Monte Kristo Kontuna gelince o bir efsane😍

Evet, Hayvan Çiftliği bitti. Kitabın reel sosyalizm eleştirisi olduğu arka kapakta yazıyordu. Bu eleştiriyi bir çiftlikte çiftlik sahibinin eziyetlerine dayanamayan hayvanların ayaklanarak çiftliği ele geçirmesi üzerinden yapmış Orwell. Başlarda her şey iyiyken zamanla yönetimi üstlenen domuzların baskıları artırması ve kendilerini üst seviye olarak görmeye başlamasıyla sorunlar çıkıyor. Okumanızı tavsiye ederim. Güzel bir eleştiriydi.

IMG_20211008_233159.webp

Amsterdam'in Gülü bittigine gore birkac satir yazayim.
Polisiye oldugu icin tabii ki begendim 🤭 Tabii Ahmet Umit polisiye romanlari gibi degil elbette. Ama okunur,sklmadan.

Kisa kitapdi ,belki o yuzden cabuk bitti. Belkide konusu hosuma gittigi icin.
Hollandada Zengin bir Türk adaminin kizinin kayip olmasi ile özel dedektif tutuyor kizin babasi. Gerci resmi olarak dedektif degil bu kisi.
Kizin aniden kayip olmasini arastirirken baya karanlik isler donuyor. Bir ara babadan süphelendim , fakat tamamen farkli biri sebepmis kizin kayip olmasina.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X