- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.177
- 598
Cunku mide fesati gevirecek kadar yedim. Ama cikolatasizda olmuyorBu dörtlü nasıl bir araya geldi çok merak ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cunku mide fesati gevirecek kadar yedim. Ama cikolatasizda olmuyorBu dörtlü nasıl bir araya geldi çok merak ediyorum![]()
30.sayfaya geldim bendeBaşlarda çok sıkılmıştım, bittiğinde ise bitmesine üzülmüştüm. Çok güzel kitap.
İnşallah negatiftir canımEki Görüntüle 2929937
PCR sonucu beklediğim şu gergin saatlerde beni okumaya teşvik ettiğiniz için teşekkürler dostlar.![]()
İnşallah, teşekkür ederim.İnşallah negatiftir canım![]()
Hayırlı haberlerle gel inşallahEki Görüntüle 2929937
PCR sonucu beklediğim şu gergin saatlerde beni okumaya teşvik ettiğiniz için teşekkürler dostlar.![]()
Geçmiş olsun,inşallah negatif çıkarEki Görüntüle 2929937
Ortaokuldayken aynı kitap bende vardı bu kitaptan okumuştum bende anılarım canlandıBu kitabı eşim 18 yıl önce almış içinde fişi duruyordu 2.70 TL ye almışEki Görüntüle 2929948 Monte Kristo Kontuna gelince o bir efsane
![]()
Kontumun ilk hapisten çıktığında ki hali buBu kitabı eşim 18 yıl önce almış içinde fişi duruyordu 2.70 TL ye almışEki Görüntüle 2929948 Monte Kristo Kontuna gelince o bir efsane
![]()
Ortaokuldayken aynı kitap bende vardı bu kitaptan okumuştum bende anılarım canlandı![]()
Sanki roman okumuyormusum da bir bilgeden ders alıyormuşum gibi reel hayatla o kadar örtüşen hikmetli sözler var ki kitaba, yazara vuruldumKontumun ilk hapisten çıktığında ki hali bu![]()
Teşekkürler kızlar. Hala sonuç çıkmadı.Hayırlı haberlerle gel inşallah![]()
İnşallah teşekkür ederim.Geçmiş olsun,inşallah negatif çıkar
Kitabın içeriği kapağını utandırmıyorBu yüzden alıntı ve yorum istiyorum. Sadece okuyup geçmek bize faydalı ama yorum yapınca başkası da etkilenip okumak istiyor. Mesela bu kitabı banaMelodiminEsi tavsiye etti, ben kitap kapağına aşık oldum resmen
Eki Görüntüle 2929316