- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Umarım çok isterim
Ben de sindire sindire okumaya çalışıyorum.
Videolardaki konular aslında videoların çoğunu izlemiştim .Tekrar oluyor bir nevi.
Teşekkür ederim
Sağol fıstığımminik kızın nasıl oldu?
Kaç günlük oldu prenses?
Teşekkür ederim canım büyük kız küçük erkekSağol fıstığımminik kızın nasıl oldu?
Kaç günlük oldu prenses?
Kitabı okurken videolardan haberim yoktu o sebeple çok aydınlatıcı olmuştu benim için. Şimdi arada videoları izliyorumUmarım çok isterim
Ben de sindire sindire okumaya çalışıyorum.
Videolardaki konular aslında videoların çoğunu izlemiştim .Tekrar oluyor bir nevi.
Teşekkür ederim
Sağol fıstığımminik kızın nasıl oldu?
Kaç günlük oldu prenses?
İki gözümde çiçekler açsın ki ben bi şey şeyetmedim. Yani her şey olan da bana şey etmesin. Benim şeyim kendime.
Sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafını
Hoş geldiniz
Çok severek okumuştum bu kitabı
Ne olur güzel de Akhilleus için
Sıradaki alışveriş listemde olur kendileri, beklentim çok yüksek djdjsj
Merakla bekliyorumŞimdiden konsept düşünüyorum
Daha yorum yapabilecek kadar okumadım cnm ama ödüllü bir roman ve ben kirke de fena sayılmazdı. İlerleyince yorum yaparım
allah rahmt eylesınDün sabah saat 9 gibi kayın babam vefat etti40 gün önce de görümcem vefat etmişti.
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin ,geride kalanlara sabır versin.Dün sabah saat 9 gibi kayın babam vefat etti40 gün önce de görümcem vefat etmişti.
çok geçmiş olsunGünaydın dostlar
Kızım covid oldu,evdeyim..
hoşgeldin aramıza :)Merhaba
Ben de aranıza katılabilir miyim?
Hedefim 3 ayda 10 kitap olsun.
Beyhan Budak -Kendine iyi davran kitabına başladım bir kaç gün önce .
İyi okumalar herkese.
Geçmiş olsun calcimHafta sonu parmağımı kestim 2 dikiş var. Ayrıca tetanoz aşısı oldum ve dün kan verdim sağ kolum iptal heheehhee.
Şamdan kardeş sağoloooooo sudem hoşgeldin
Çok badire atlattın hacı.Toparlanmaniza sevindimTeşekkür ederim canım büyük kız küçük erkek19 günlük oldu küçük bey kontrole götürmedim yine kan alacaklar diye ama açıldı rengi epey genel halini de takip ediyorum attı gibi sarılığı şükür sol gözünde enfeksiyon vardı ona da damla merhem verdi o da geçiyor gibi elhamdulillah
Hikmet Anıl hiç duymadım.Kitabı okurken videolardan haberim yoktu o sebeple çok aydınlatıcı olmuştu benim için. Şimdi arada videoları izliyorumVideo konusunda Hikmet Anıl favorim
Teşekkür ederimhoşgeldin aramıza :)
Hikmet Anıl Öztekin oda yazar aynı zamanda, daha çok maneviyat ağırlıklı, daha yüzeysel ve bilgilendirici Beyhan'a nazaran.Şamdan kardeş sağol
Çok badire atlattın hacı.Toparlanmaniza sevindimDaha iyi günleriniz olsun.Oglus ile .
Hikmet Anıl hiç duymadım.
Beyhan i da kk da bdv de ilk duymuştum ordan merak sapıp ins.youtube derken yazın boş vakit buldukça dinledim.İlk başta pek sarmadı gibi sonra alıştım tarzina sunum sekline filan.
Farklı bir iki isim daha duydum da henüz dinleme için zaman oluşturamadim.
Teşekkür ederim
Allah rahmet etsin.Amin inşaAllah. Evet yaşıyor
Amin inşaAllah
Amin inşaAllah
Amin inşaAllah
Amin inşaAllah
Amin inşaAllah
Görümcem delta idi de k.pederim kanser denmişti 2 yıl önce. Kan veriliyordu sürekli ama vücut kanı bitiriyordu.
Amin inşaAllah
Geçmiş olsun12 canım
Ben de bal kabağı doğramaya çalışırken baş parmağımı kesmiştim dikis atıldı aynen.Neyime ise benim kabak doğramakHafta sonu parmağımı kestim 2 dikiş var. Ayrıca tetanoz aşısı oldum ve dün kan verdim sağ kolum iptal heheehhee.
Beyhan çok net yaHikmet Anıl Öztekin oda yazar aynı zamanda, daha çok maneviyat ağırlıklı, daha yüzeysel ve bilgilendirici Beyhan'a nazaran.
Bende Beyhan in önce kitabıni okuyunca kafamda çok başka canlandırdım, sonra videolarını izleyince yabancıladım sanki aynı kişi değil gibi
Allah razı olsun canım biraz hastalıklı geçti ama şükür halimizeÇok badire atlattın hacı.Toparlanmaniza sevindimDaha iyi günleriniz olsun.Oglus ile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?