Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba beni de ekler misin Kürk Mantolu Madonna yi okuyorum, Kasım ve Aralığın kitaplarını alacam

Uğultulu tepelerde yaşayan aileye Heathcliff katılmasıyla huzursuzluklar başlamıştı aile içinde. Her ne kadar aile içinde abi ve anne tarafından sevilmese de Catherine ile Heathcliff çok iyi dost olmuşlardı. Hiç ayrılmıyorlardı ta ki Catherine başkasıyla evlenene kadar. Bundan sonra Heathcliff için sonsuz bir intikam duygusuyla doldu. Catherine nın etrafında kim varsa yok etmeye ant içmişti. Bunun için ilmek ilmek işlediği planını devreye soktu. Aşkının nefrete dönüşmesiyle ortalığı yakıp kül etti
Aşk ile intikam üzerine yazılmış muazzam bir kitap. Okuyun okutturun.

En etkilendiğim karekter tabiki Heathcliff.Ruhunu şeytana satan adam.okurken herkes gibi onu boğma isteği duysam da sonunda aslinda onu bu kadar kötü ruhlu olmaya iten sebeblere inip reel hayatta böyle bir karakter olsaydı onu boğmak yerine yaralarını sarmayı çalışarak zamanla düzelmesini umardım

Heathcliff bence acıdan beslenen biri. Ruhunda iyilik namına hiçbir şey yok. Tek sevdiği Catherine. Onu bile sevme şekli acı vererek

iyi akşamlar herkese
heathcliffe çocukken yaşadıklarından dolayı çok üzüldüm hiçbir çocuk zorbalığı haketmez haketmemeli
ama büyünce yaptıkları nefrete sürükledi resmen aşırı kötü bi adam kinci intikamcı sırf bi kadın için herkesi harcadı doriandan bile şeytan çıktı resmen

onu yakışıklı olduğu için değil, kendimden çok bana benzediği için seviyorum, nelly. ruhlarımızın ne ile yoğurulduğunu bilmiyorum ama onunkiyle benimki aynı hamurdan

jane austen thomas hardynin kitapları gibi değil sürekli aşk yok daha yoğun ve karanlık emily bröntenin tek romanı yaşasaydı neler yazıcaktı belki de

doriandan bile şeytan çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…