Ama niye onunla olacak diye gitti giyindi tarandı sonra olan oldu eğer öyle olmasa idi catherine için kendini geliştirirdi heathcliffYanında nasıl taşısın onu. Ne parası var ne görgüsü
Kitapta bi ara sanki öyle bi izlenim oldu ama ben baştan beri catherine nin Hareton ile olacağını tahmin etmiştim.Ayrıca Heathcliffin tüm zalimligine ragmen Haretonun ona bağlılığını hayretler içinde okudumBirde ben o kiracı ile cath in kızının mutlu sonunu isterdim
Evet bende ona şaşırdım ölene kadar sadık kaldıKitapta bi ara sanki öyle bi izlenim oldu ama ben baştan beri catherine nin Hareton ile olacağını tahmin etmiştim.Ayrıca Heathcliffin tüm zalimligine ragmen Haretonun ona bağlılığını hayretler içinde okudum
Caty' bile vazgeçiremediEvet bende ona şaşırdım ölene kadar sadık kaldı
Tükendi ve artik kötülüğe daha fazla mecali mi kalmadı acabaYa ne oldu da Heathcliff planından vaz geçti sizce ?
Aşk bu kimi Mecnun oluyor kimi Juliet kimi AnnaCatherine kendi kendini hasta edip öldürdü ya. Ne histerik kadın öfff.
Babası da onu hiç görmedi çünkü. iyi kötü Healthcliff birşeyleri ile uğraştı onunCaty' bile vazgeçiremedi
Catherine davet mi etti acabaYa ne oldu da Heathcliff planından vaz geçti sizce ?
Olabilir ama tak diye olduTükendi ve artik kötülüğe daha fazla mecali mi kalmadı acaba
Eyy ruhhhhCatherine davet mi etti acababırak herşeyi çabuk gel diye
Dolandı oralarda devamlı o birşey oldu muhakkak bir işaretOlabilir ama tak diye oldu
Eyy ruhhhh
Degilmi ya Kitap ta bana çekilmez gelen bölüm buydu aşkından üzüntüden hastalanıp ölmesi.O kısmı okurken darlandim.Madem ölecek kadar seviyordun tüm bu yaşananlara sebeb olmasaydın aşkına sahip ciksaydin.Tamam Heathcliff ona göre biri değildi belki ama oda ona göre davransaydı ya herşeyiyle kabul etseydi yada unutmaya çalışsaydıCatherine kendi kendini hasta edip öldürdü ya. Ne histerik kadın öfff.
Heathcliff den korktu bence. Onun vahşi doğası korkuttu onu.Degilmi ya Kitap ta bana çekilmez gelen bölüm buydu aşkından üzüntüden hastalanıp ölmesi.O kısmı okurken darlandim.Madem ölecek kadar seviyordun tüm bu yaşananlara sebeb olmasaydın aşkına sahip ciksaydin.Tamam Heathcliff ona göre biri değildi belki ama oda ona göre davransaydı ya herşeyiyle kabul etseydi yada unutmaya çalışsaydı
Baştan tutsa idi kendini kaç kişinin başını yakmasına sebep oldu catherine deHeathcliff den korktu bence. Onun vahşi doğası korkuttu onu.
Okumaz mı okudu da kimse yok. Üzülüyorum böyle oluncaKimse okumadı mı uğultulu tepeleri bizden başka
Heatcliff'in sadece ona karşı olan kendine özgü yumuşaklığı sevecnliği çekici kılıyordu o aşkı yaşamayı. Ama onu koluna takıpta kocam diye tanıştıramazdı çünkü vahşiliği her daim olacaktı etrafına karşı. Bu da cath in soylu duruşuna ters.Degilmi ya Kitap ta bana çekilmez gelen bölüm buydu aşkından üzüntüden hastalanıp ölmesi.O kısmı okurken darlandim.Madem ölecek kadar seviyordun tüm bu yaşananlara sebeb olmasaydın aşkına sahip ciksaydin.Tamam Heathcliff ona göre biri değildi belki ama oda ona göre davransaydı ya herşeyiyle kabul etseydi yada unutmaya çalışsaydı
Bu adama aşık olduğuna göre kalbi duruşu kadar soylu değilmiş demekki.hayatini onunla birleştirmeyi göze alamıyor ama aşkından hastalanıp hayatini kaybediyorHeatcliff'in sadece ona karşı olan kendine özgü yumuşaklığı sevecnliği çekici kılıyordu o aşkı yaşamayı. Ama onu koluna takıpta kocam diye tanıştıramazdı çünkü vahşiliği her daim olacaktı etrafına karşı. Bu da cath in soylu duruşuna ters.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?