Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde ben o kiracı ile cath in kızının mutlu sonunu isterdim
Kitapta bi ara sanki öyle bi izlenim oldu ama ben baştan beri catherine nin Hareton ile olacağını tahmin etmiştim.Ayrıca Heathcliffin tüm zalimligine ragmen Haretonun ona bağlılığını hayretler içinde okudum

Evet bende ona şaşırdım ölene kadar sadık kaldı

Catherine kendi kendini hasta edip öldürdü ya. Ne histerik kadın öfff.
Degilmi ya Kitap ta bana çekilmez gelen bölüm buydu aşkından üzüntüden hastalanıp ölmesi.O kısmı okurken darlandim.Madem ölecek kadar seviyordun tüm bu yaşananlara sebeb olmasaydın aşkına sahip ciksaydin.Tamam Heathcliff ona göre biri değildi belki ama oda ona göre davransaydı ya herşeyiyle kabul etseydi yada unutmaya çalışsaydı

Heathcliff den korktu bence. Onun vahşi doğası korkuttu onu.

Heatcliff'in sadece ona karşı olan kendine özgü yumuşaklığı sevecnliği çekici kılıyordu o aşkı yaşamayı. Ama onu koluna takıpta kocam diye tanıştıramazdı çünkü vahşiliği her daim olacaktı etrafına karşı. Bu da cath in soylu duruşuna ters.

Bu adama aşık olduğuna göre kalbi duruşu kadar soylu değilmiş demekki.hayatini onunla birleştirmeyi göze alamıyor ama aşkından hastalanıp hayatini kaybediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…