Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keyifle okuyun

ben istifa etmiştim zaten :)
hafta içi içeri almamalarının nedeni beni almamaları değil çalışan arabalarını almamaları :)
1 kasımda yeni iş başımı yapıyorum hatta :)
Sizin adınıza sevindim

hello kızlar
bugün işyerindeki eşyalarımı toparlamaya gittim, haftaiçi zor oluyor çünkü arabayı içeri almıyorlar.
3 büyük poşet ediyormuşum.

ay ben kendimi yanlış anlatmışım :)
hafta içi çalışan arabaları içeri alınmıyor, hep sokakta parkediyoruz.
çarşamba son günüm, bende kolileri elimde sokağa taşımak istemediğimden haftasonu gittim :)

Amazon güvenilir bir site. Müşteri memnuniyeti konusunda çok çok iyiler. Bütün kitaplarımı ordan alıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bir de alışveriş yaptıktan sonra otomatik kredi kartını kaydediyor siz ayarlardan girip kaydı silebilirsiniz. Sanal kart kullanmanız gönlünüzü rahatlatacaktır bence.

Çok teşekkür ederiz
Günaydın ❤

Hastayım aktif olamıyorum test verdim dün pozitif çıktım inşallah böyle geçer genel anlamda iyi sayılırım

Geçmiş olsun. Hafif şekilde atlatırsınız inşallah

Ben genelde trendyoldan falan alışveriş yaparken kartımı hep silerim nolur nolmaz diye ama amazon çok kafami karıştırmıştı icim rahatladı şu an fiyatlarda çok uygun orda bi dahakine tercih ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…