Keyifle okuyunMutlu hafta sonlari diliyorum herkese.erzurumun son sicak gunlerini degerlendirmek icin arkadaslarla kahvaltiya gittik,oglumu midilliye bindirdim, benim de binesim geldisonra kitapciya ugradim,hz.Hatice ve hz.Meryem kitaplarini aldim,oglumada elifba seti. Artık okumami arttirmak istiyorum,yeni aldigim kitaplara baslayabilirim akici gibi çünkü. Bol okumali bir gun olsun herkese
Geçmiş olsun,inşallah kolay atlatirsinizGünaydın ❤
Hastayım aktif olamıyorum test verdim dün pozitif çıktım inşallah böyle geçer genel anlamda iyi sayılırım
Daha güzel daha iyi kapılar açılır inşallahhello kızlar
bugün işyerindeki eşyalarımı toparlamaya gittim, haftaiçi zor oluyor çünkü arabayı içeri almıyorlar.
3 büyük poşet ediyormuşum.
Daha güzel daha iyi kapılar açılır inşallah
Günaydın ❤
Hastayım aktif olamıyorum test verdim dün pozitif çıktım inşallah böyle geçer genel anlamda iyi sayılırım
Sizin adınıza sevindimben istifa etmiştim zaten :)
hafta içi içeri almamalarının nedeni beni almamaları değil çalışan arabalarını almamaları :)
1 kasımda yeni iş başımı yapıyorum hatta :)
hello kızlar
bugün işyerindeki eşyalarımı toparlamaya gittim, haftaiçi zor oluyor çünkü arabayı içeri almıyorlar.
3 büyük poşet ediyormuşum.
Bu arada amazon da kitap fiyatları çok uygun ama oraya bi türlü güvenemedim nedense amazon şikayet yazdığım da biri yazmis ki kartimdan benden habersiz para çekilmiş falan yazmis o yüzden çok korktun memnun olan var mı amazon sitesinden?
Nice senelere
Günaydın ❤
Hayırlı olsun yeni işin. Sevindim senin adınaben istifa etmiştim zaten :)
hafta içi içeri almamalarının nedeni beni almamaları değil çalışan arabalarını almamaları :)
1 kasımda yeni iş başımı yapıyorum hatta :)
Ben genelde trendyoldan falan alışveriş yaparken kartımı hep silerim nolur nolmaz diye ama amazon çok kafami karıştırmıştı icim rahatladı şu an fiyatlarda çok uygun orda bi dahakine tercih ederimAmazon güvenilir bir site. Müşteri memnuniyeti konusunda çok çok iyiler. Bütün kitaplarımı ordan alıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bir de alışveriş yaptıktan sonra otomatik kredi kartını kaydediyor siz ayarlardan girip kaydı silebilirsiniz. Sanal kart kullanmanız gönlünüzü rahatlatacaktır bence.
Çok teşekkür ederiz
Geçmiş olsun. Hafif şekilde atlatırsınız inşallah
Hayırlı olsun yeni işin. Sevindim senin adına
teşekkür ederim
teşekkür ederim
Yeni iş mi astro hayırlı uğurlu olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?