Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güvenliğe söylemişler
Aynı ortamdayız beni arıyor güvenlik bugün erkek günü beyefendiler rahatsız olmuş diye
Hayatımda duyduğum en saçma uygulama var bizim sitede erkek kadın günü
Hee anladım. Bazı sitelerde oluyor. Aslında erkekler rahatsız olmamışlardır da eşlerimiz görürse şey yoluna gitmeyelim demişlerdir. Öff zihniyete bak hele.
siteden çıkma bari gece gece

Güvenliğe söylemişler
Aynı ortamdayız beni arıyor güvenlik bugün erkek günü beyefendiler rahatsız olmuş diye
Hayatımda duyduğum en saçma uygulama var bizim sitede erkek kadın günü
Bizimde var kadın erkek günü rahat kıyafet giyilir o açıdan bana göre iyi ama ortak kullanılsa da ona göre inerim gerçi

Seriden haberim yok ki Kasım aralık kitaplarını demiştim ben Serileri özet geçer misin bana, kesin okumaya baslayacaginiz
Biz geçen ay indirimdeyken Napoli serisini aldık beraber okuruz diye.4 kitaptan oluşuyor. İlk kitabı bu ay okuyacağız.

Bu ay ortak okuma Noter Damein Kamburu. Onu da hep beraber okuyacağız

Hee anladım. Bazı sitelerde oluyor. Aslında erkekler rahatsız olmamışlardır da eşlerimiz görürse şey yoluna gitmeyelim demişlerdir. Öff zihniyete bak hele.
siteden çıkma bari gece gece
Eşimle çıkacağız canım:)
Bizimde var kadın erkek günü rahat kıyafet giyilir o açıdan bana göre iyi ama ortak kullanılsa da ona göre inerim gerçi
Ya aslında evet ayrı günler olabilir rahatsız olanları da anlıyorum:)
Fakat müsait bi yete özellikle birkaç alet koyuldu hergün gelenler oluyor diye ama adamlar özellikle o küçük yere gelince saçma oldu

Biz geçen ay indirimdeyken Napoli serisini aldık beraber okuruz diye.4 kitaptan oluşuyor. İlk kitabı bu ay okuyacağız.

Bu ay ortak okuma Noter Damein Kamburu. Onu da hep beraber okuyacağız
Tisikkirler sipirmin başkanım napoli serisini yazmisim çözeceğim dilinizi az kaldı

Tisikkirler sipirmin başkanım napoli serisini yazmisim çözeceğim dilinizi az kaldı
Şimdi bir de şöyle oluyor okuyacağımız kitapları söyleyince ya da aldıklarının paylaşınca diyoruz bende de var beraber okuyalım. Öyle mini bir ortak okuma çıkıyor. Mesela Dorian Gray'ın Portresi öyle oldu

Gece gece pis herifi niye andın yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…