Çarşamba günü canım ama umutsuzum. Hayırlısı olur inşallah
Çünkü ben idrar testi yaptım dayanamayıp
Daha kaçıncı günün ki canimÇünkü ben idrar testi yaptım dayanamayıp
sütlü mü
7 oldu bugunDaha kaçıncı günün ki canim
oyle dusunme canım ınsallah tutunmustur kacıncı gun embrıyosu peki ona gorede degısıyormus ya tutunma suresı7 oldu bugun
Elindeki testi hemen yere bırak ve bekle..7 oldu bugun
yaa bu sıra iş yeri yogun ondan kuzucum pek gıremedım buraya dönüşümlüde sıra bende ya işler paçalarımdan aktı biandaKoyu sevmiyorum
Sen.nerdesin gizemli dudu hatun
GünaydınGünaydın topiğinize pat diye dalmış gibi oldum kusura bakmayınburadan kimse katılmak istemez gerçi ama (kimlikleri ifşa olmasın diye) kitap takas kampanyasına katılmak ister misiniz? Hani tanımadığın 1 kişiye en sevdiğin kitabı gönderiyorsun sanada en az 20 kitap geliyor. Zincirleme şekilde gidiyor bilen vardır mutlaka
Biraz erken olmuş hem test için hem karamsarlık için7 oldu bugun
1 saate bitirirsin kiEki Görüntüle 2755836 Günaydınn hanımlar yani ya da tünaydınsonunda Nihagtar isimli kitabım dün itibari ile bitti, bugun ocak ayı ortak okuma olan Fareler ve insanlar kitabına başladım şimdiden bile 37. Sayfadayım diğer kıtaptan sonra gayet hızlı ilerliyor aşırı mutluyum
2 saatte bitirenler var1 günde kitap mı biter arkadaş
Ayıptır sorması kaç tane kitabın var calcimGünaydın
Ona katılacaktım ama elimdeki kitapların aynısının bana geri gelme ihtimali çok yüksek olduğu için katılmadım ben
5 . Gün embriyosu canım genelde 6. Günde pozitifi görülüyormuşoyle dusunme canım ınsallah tutunmustur kacıncı gun embrıyosu peki ona gorede degısıyormus ya tutunma suresı
sayamayız ki doluuu doluuuuAyıptır sorması kaç tane kitabın var calcim
Bir arkadaş çok umutsuzdu ama şu an hamileÇünkü ben idrar testi yaptım dayanamayıp
olsun bekle sen test gunune kadarda yapma madem bıdaha test5 . Gün embriyosu canım genelde 6. Günde pozitifi görülüyormuş
verdiklerim hariç en son 260 idi. Bir o kadar da dağıtmışımdırAyıptır sorması kaç tane kitabın var calcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?