Bir arkadaş çok umutsuzdu ama şu an hamile
Elindeki testi hemen yere bırak ve bekle..
aa olacaksınız tabi ki. Sadece daha zamanı var. Çok gençsiniz daha. Hayırlı zamanda gelecek o bebişler sizeinşallah bzilerde oyle oluruz
Bilmiyorum canım yapmak gibi bir niyetimde yoktu gaza geldim bir andaBiraz erken olmuş hem test için hem karamsarlık için
Maalesef o risk var. Ben katıldım sabah ama talep çok az. Kozmetik çekilişi yapsak mesaj kutusu dolup taşar. Kitap olunca ölü taklidi yaptı herkesGünaydın
Ona katılacaktım ama elimdeki kitapların aynısının bana geri gelme ihtimali çok yüksek olduğu için katılmadım ben
Vaaauvvverdiklerim hariç en son 260 idi. Bir o kadar da dağıtmışımdır
inşallah calcimaa olacaksınız tabi ki. Sadece daha zamanı var. Çok gençsiniz daha. Hayırlı zamanda gelecek o bebişler size
260 mışsayamayız ki doluuu doluuuu
verdiklerim hariç en son 260 idi. Bir o kadar da dağıtmışımdır
yapma bir daha gelme öyle gazlaraBilmiyorum canım yapmak gibi bir niyetimde yoktu gaza geldim bir anda
Benim kuzenimde hiç olmayacak zamanda ve şartta hamile kaldı gözümln önünde var örneği ama işte beklemek yordu sanırım birazBir arkadaş çok umutsuzdu ama şu an hamile
Hastaneye gitmeden önce emin olmak için yapabilirimolsun bekle sen test gunune kadarda yapma madem bıdaha test
eh kan verecegın gunse olur ozaman ızın verdikHastaneye gitmeden önce emin olmak için yapabilirim
eh kan verecegın gunse olur ozaman ızın verdik
1 kitab bitirirsin smdi bu gazla hattaÇok gaza geldim gidip kitap okuyayım
malesef öyle. Ben dediğim nedenden katılmadım ama katılım olması gereken bir etkinlik benceMaalesef o risk var. Ben katıldım sabah ama talep çok az. Kozmetik çekilişi yapsak mesaj kutusu dolup taşar. Kitap olunca ölü taklidi yaptı herkesburadan bahsetmiyorum yanlış anlaşılma olmasında
Geldiği zaman o olmadığı zamanlar hayal gibi gelecek kiinşallah calcimçokta bekletmesin ama ya canımız sıkılır moralimiz bozulur o zamanda
akşam foto atarım sanaaynen yaa okudumda gözüm seyırmeye basladı
Hakkaten.inşallah calcimçokta bekletmesin ama ya canımız sıkılır moralimiz bozulur o zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?