Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
196. sayfadayım, şimdi akmaya başladı. Kitabı daha önce okuyan arkadaşlarımın ne demek istediklerini de şimdilerde daha iyi anlamaya başladım, canım.

Uyusun da büyüsün paşa Evet canım o fikirde buluştuk
Aklımda kalan ve sana yazacağım şeyler vardı aslında ama unuttum ama şuan aklımda Fatıma var. Ne güzel bir aşktı üstelik sıkılmaya başladığım sayfalarda ilaç gibi gelmişti
Bitirdikten sonra hep kitabı düşündüm. Evrenin ruhu, kişisel menkıbe geçip durdu aklımdan. Rüyama bile girdi. Düşüncelerimizi, hissettiklerimizi ve başımıza gelen olayları ne kadar farklı ve güzel bir açıdan gösterdi.
Evet o konuşmalar beni de çok etkiledi
Limonsuzummmmm canım

İyiyim şükür canım. Biraz yoğun geçiyor hafta sonu. Dünde migren ağrım vardı pek uğrayamadım yatıyordum. Sen nasılsın, nasıl geçiyor? Sınav ne zaman

oyy geçmiş olsun Reyyan şimdi geçti mi peki migren.

sınavım Mart'ta canım, eski tempoyu yakalamaya çalışıyorum. iş aşırı yoğun, çocuk aşırı hareketli hepsine bir yetemiyorum açıkçası.

işlerin yoğunluğu böyle devam ederse yıllık izin alıp çalıscam evde

Sağol canım. Dünkü gibi değilim şükür. Dün en şiddetli günüydü. Bugün daha az.
Öyle daha motive olup, kendine de zaman ayırabileceksen izin alman iyi olur bencede.
Allah kolaylık ve güç versin inşaAllah

sagoly reyyanim inşallah

kaç günde geçiyo migren

kk birinci noteri samdanım günaydın nasılsın
Kitap oku uygulamasından okuyorum ama dünden beri internet bağlantısı yok diyip duruyor. Eklediğim kitaplar vardı da onları okuyabiliyorum. Uygulamayı silip tekrar yükkesem düzelir mi acaba?
Reyyanım etiket yapamıyorum sana ya çıkmıyor ne zor nick yapmışsın

Evet canım bende de öyle o uygulama. Aynı isimde başka bi tane var onu indir istersen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…