- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
Ay evet yaİlerleyen sayfalarda gözyaşı yalayan köpek de var
196. sayfadayım, şimdi akmaya başladı. Kitabı daha önce okuyan arkadaşlarımın ne demek istediklerini de şimdilerde daha iyi anlamaya başladım, canım.Galiba ben de tam da bu sebepten yarım bırakmıştım 190. Sayfa gibi çete oluşacak ondan sonrası akıyör
Evet evet katılıyorum canım güzel kitap niye yarım bıraktığımı anladım galiba o sıra her sayfa aynıymış gibi hissetmiştim
Aynı yere takılmışızYazarın karakterlere isim vermemiş olması bilinçli bir tercih. Ancak her defasında koyu renk gözlüklü genç kız dedikçe ben yoruldum
Uyusun da büyüsün paşaiyiyiz limonsuzum:) babasıyla uyumaya gitti şimdi:)
kitapları ben okuduğumu hep bahsedilirken hatırlarım:)
arkadaşlara katılıyorum önemli olan hissettirdiği duygular.
simyacıyi mesela Billur dükkanındaki adamla hatirlicam ben hep:)
Bitirdikten sonra hep kitabı düşündüm. Evrenin ruhu, kişisel menkıbe geçip durdu aklımdan. Rüyama bile girdi. Düşüncelerimizi, hissettiklerimizi ve başımıza gelen olayları ne kadar farklı ve güzel bir açıdan gösterdi.Tüccarın kızından bahsetmiyorlar evet sonra yaşadıklarını kişisel yolculuğunu çok benimsiyor, Onun yazgısı olduğuna inanıyor.
Ben çok beğendim kitabı hatta en iyi üç arasına girdi benim için.
Benim düşüncem bir psikoloji kitabı olabilirmiş verdiği mesajlar çok güzel, mesnevi den esinlenmesinin etkisi olabilir.
İnsanın en umutsuz anlarında tekrar tekrar okunması gereken kitap.
Fatma için şöyle diyordu; Seni seviyorum, çünkü bütün evren sana ulaşmam için işbirliği yaptı.
Limonsuzummmmm canım
Ya dimiben de 3. Kitabı bitirdim. Şimdi Korkuyu Beklerken'e başlayacağım
İyiyim şükür canım. Biraz yoğun geçiyor hafta sonu. Dünde migren ağrım vardı pek uğrayamadım yatıyordum. Sen nasılsın, nasıl geçiyor? Sınav ne zamaniyi akşamlar reyyanimnabersin:)
İyiyim şükür canım. Biraz yoğun geçiyor hafta sonu. Dünde migren ağrım vardı pek uğrayamadım yatıyordum. Sen nasılsın, nasıl geçiyor? Sınav ne zaman
Sağol canım. Dünkü gibi değilim şükür. Dün en şiddetli günüydü. Bugün daha az.oyy geçmiş olsun Reyyanşimdi geçti mi peki migren.
sınavım Mart'ta canım, eski tempoyu yakalamaya çalışıyorum. iş aşırı yoğun, çocuk aşırı hareketli hepsine bir yetemiyorum açıkçası.
işlerin yoğunluğu böyle devam ederse yıllık izin alıp çalıscam evde
Sağol canım. Dünkü gibi değilim şükür. Dün en şiddetli günüydü. Bugün daha az.
Öyle daha motive olup, kendine de zaman ayırabileceksen izin alman iyi olur bencede.
Allah kolaylık ve güç versin inşaAllah
Geçmiş olsun reyyanım Allah şifa versin inşAllahİyiyim şükür canım. Biraz yoğun geçiyor hafta sonu. Dünde migren ağrım vardı pek uğrayamadım yatıyordum. Sen nasılsın, nasıl geçiyor? Sınav ne zaman
Sağol canım amin inşaAllahGeçmiş olsun reyyanım Allah şifa versin inşAllah
Evet canım bende de öyle o uygulama. Aynı isimde başka bi tane var onu indir istersenkk birinci noteri samdanım günaydın nasılsın
Kitap oku uygulamasından okuyorum ama dünden beri internet bağlantısı yok diyip duruyor. Eklediğim kitaplar vardı da onları okuyabiliyorum. Uygulamayı silip tekrar yükkesem düzelir mi acaba?
Reyyanım etiket yapamıyorum sana ya çıkmıyor ne zor nick yapmışsın
Günaydın kitap kurtlarımSağol canım amin inşaAllah
2 gün devam ediyor malesefsagoly reyyanim inşallah
kaç günde geçiyo migren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?