Selamlar.Tamamdır
Gõl yakın benm depo aşağıda bitene kadar artıksu deposu alacağım eve
Selam Hoş geldin. Evet diğer bildirim sayfasına yazıyoruz :)Selamlar.
Ferhan Şensoy - Kalemimin Sapını Gülle Donatım
Okuduğumuz kitapların ismini yazıyor muyuz bu arada?
yıllardır kar görmüyorum benGõl yakın benm depo aşağıda bitene kadar artık. Allah korusunda olmasın yağmur kar gelicekmis inşallah
Neden kıskandırıyorsunKızlar selamm
Ormana gidiyoruz hadi atlayın arabayaBugün kırda bayırda okuyalım
Hayır öle yapmıyorum hiç yapmam aslaaaNeden kıskandırıyorsun
Benm de bı resmim var İstanbul'da en son gördüğüm zaman en son 20 yaşındaydım dolu dolu Avrupa yakasına yağdığı arkadaşlarimla kar topu oynadığımız resim anı kaldı..yıllardır kar görmüyorum ben
Kitaptan sonra her duşta, kendimi yağmurun altında çitileniyor gibi hissediyorumHafızamda silinmesi mümkün degil bu kitabın bide haberlerde susuzluk denilince büyük etki oldu
Bende gidicem bugün inşallahKızlar selamm
Ormana gidiyoruz hadi atlayın arabayaBugün kırda bayırda okuyalım
He gördüm şimdi. O sonrası tireli benim başım
yine de kıskandımHayır öle yapmıyorum hiç yapmam aslaaa
Yalnız değilsin BebeğimTire deyince ilçe olarak Tireli sanan ben
Hoş buldum.Selam Hoş geldin. Evet diğer bildirim sayfasına yazıyoruz :)
Howl'un Kitap Bildirim Topiği 🏰
Merhaba kitap severler, Bu topik sadece bildirim içindir. Konuda sohbet etmek yasaktır. Bitirdiğiniz kitapları sıra numarasıyla eklemeniz lazım Sadece bitmiş kitapları yazın lütfen Hayırlı olsun :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: MART AYI LİSTESİ Kitap Sayfası...www.kadinlarkulubu.com
2017'den beri İstanbul'da kar yokBenm de bı resmim var İstanbul'da en son gördüğüm zaman en son 20 yaşındaydım dolu dolu Avrupa yakasına yağdığı arkadaşlarimla kar topu oynadığımız resim anı kaldı..
Bende burda görüyorum 2017 den beri
Suyun kıymeti ne kadar büyük dimi.. kaç milyon insana her sene yağmurlar yağdırıyor RabbimKitaptan sonra her duşta, kendimi yağmurun altında çitileniyor gibi hissediyorum
Bu hangi kitap ya? Körleşme mi?Kitaptan sonra her duşta, kendimi yağmurun altında çitileniyor gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?