- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
günaydın herkese
Öğlen olmuş gerçi ama olsun
Elias Canetti'nin Körleşme'si mi? Yıllar önce okumustum ama beyaz bir körlük salgını vardı onda diye hatırlıyorum. Ya başka kitap ya tekrar okumam lazım. Her halükarda tekrar okuyabilirim.evet körlük kitabı:)
Evet Körlük. Okudun mu?Bu hangi kitap ya? Körleşme mi?
Yok canım o değil Jose saramago buElias Canetti'nin Körleşme'si mi? Yıllar önce okumustum ama beyaz bir körlük salgını vardı onda diye hatırlıyorum. Ya başka kitap ya tekrar okumam lazım. Her halükarda tekrar okuyabilirim.
Jose Saramago'nun Körlük kitabı. Canetti benim listemde ama gözümü korkutuyorElias Canetti'nin Körleşme'si mi? Yıllar önce okumustum ama beyaz bir körlük salgını vardı onda diye hatırlıyorum. Ya başka kitap ya tekrar okumam lazım. Her halükarda tekrar okuyabilirim.
Bidaha körlük mu aslaJose Samarago'nun Körlük kitabı. Canetti benim listemde ama gözümü korkutuyor
Ben Körleşmeyi okumuştum Elias Canetti'nin olan. Ama tekrar okumamda fayda var pek hatırlamıyorum galiba.Evet Körlük. Okudun mu?
Heh farklı kitaplardan bahsediyormuşuz. Evet Canetti'ninki biraz okurken surunduruyor, onu net hatirliyorum.Jose Saramago'nun Körlük kitabı. Canetti benim listemde ama gözümü korkutuyor
Duman yakarım haberlesririzO zaman ormanda buluşuruz canım
Benim İstanbul'a geldiğim ilk yıl2017'den beri İstanbul'da kar yok
Ağır bir kitap olduğunu söylüyorlar. Kendimi hazır hissedemiyorum. İndirimdeyken aldım okurum diye. Beraber okuruz inşallahBen Körleşmeyi okumuştum Elias Canetti'nin olan. Ama tekrar okumamda fayda var pek hatırlamıyorum galiba.
Ben de dumandan ok atarım kalbe anlaştıkDuman yakarım haberlesririzhavada bı duman gorursen kalp şeklinde benm
Evet ağır biraz, ondan surunduruyor dedimdi.Ağır bir kitap olduğunu söylüyorlar. Kendimi hazır hissedemiyorum. İndirimdeyken aldım okurum diye.
Ben Körleşmeyi okumuştum Elias Canetti'nin olan. Ama tekrar okumamda fayda var pek hatırlamıyorum galiba.
Benim İstanbul'a geldiğim ilk yıl
İzmir havası getirdim ve buraya yerleştim
Anlaştık bile ne de hoş olduBen de dumandan ok atarım kalbe anlaştık
önce bizim okuduğumuzu oku istersen:) sonra tekrar korlesmeye geçersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?