Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suyun kıymeti ne kadar büyük dimi.. kaç milyon insana her sene yağmurlar yağdırıyor Rabbim
Yagmassa mahvoluruz
Bendede bu his gitmeyecek sanırım canim

Evet kesinlikle zaten bilinçli davranmaya çalışıyordum bu konuda ama kitaptan sonra çok daha dikkat ediyorum.
aynı hissi 25 litre belgeselinde de yaşamıştım.

Bu hangi kitap ya? Körleşme mi?
körlük canım jose saramago
hoş geldin bu arada
Bidaha körlük mu asla
sonraki aşama görmek

Hoş buldum, farklı iki korlesmeden bahsediyormuşuz evet.

Arka arkaya diyorsun. Sonra bu kadın neden delirdi?
Elimde yok körlük ama önce Ferhancigimin kitabını okumam lazım, belki gülle donanır dünyam.

ferhana da guvenemedim şimdi. o güller gül değil de diken olmasın hiciv seviyo sanki bol bol

travma yaşayıp türk filmlerindeki gibi kör olursun falan Allah korusun

Kesinlikle bilinçli harcamak lazım
Çok.israf ediyoruz iste tüketiyoruz hunharca acil durumdada ortada kalıyoruz günümüzde temizlik anlayışı bile değişti maalesef.

ferhana da guvenemedim şimdi. o güller gül değil de diken olmasın hiciv seviyo sanki bol bol

travma yaşayıp türk filmlerindeki gibi kör olursun falan Allah korusun

ayyyy Nayııırrr Nolaamazzz diye bağırasım geldi djkfhgjkg
Kesinlikle bilinçli harcamak lazım
Çok.israf ediyoruz iste tüketiyoruz hunharca acil durumdada ortada kalıyoruz günümüzde temizlik anlayışı bile değişti maalesef.
Katılıyorum.
Ama klasik Türk milleti bilinci susuz kalmadan anlamayacağız gibime geliyor.

Bu kadar korlukten bahsedildi size film önereceğim, izlememiş olanlar için tabi. Yeryüzündeki Son Aşk. Sudan sonra başka duyu organlarının da kıymetini bilmeye yönelik, salginli güzel bir film.

ben de rüzgarlı vadi, prenses mononoke ve pom poke filmlerini doğa ve çevre için çok özel buluyorum tabi hepsi anime:)

yok ben körlük kitaplarını üst üste okuma için dedim onu:)
Canetti'nin Körleşme'si öyle değil ama. Yalnızlaşma, yalnizlasmaya karşı, diğer insanlara karşı bir körleşme ve olabilecek en ağır şekilde anlatılmış bir körleşme. O yüzden çıldırmam daha olası.

limonsuzum bu topik kurulduğunda çoğu kişi birlikte okuduk kitabı. kitapla film baya farklı:) yani okuman daha iyi olur. hem de ağır değil baya iyi olur bunu okuman:)
Ben yoktum tabi o zamanlar madalyonun içi bitsin o zaman ona başlıyım samdanım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…