- 25 Temmuz 2013
- 13.358
- 54.557
- 798
Arka arkaya diyorsun. Sonra bu kadın neden delirdi?önce bizim okuduğumuzu oku istersen:) sonra tekrar korlesmeye geçersin:)
Suyun kıymeti ne kadar büyük dimi.. kaç milyon insana her sene yağmurlar yağdırıyor Rabbim
Yagmassa mahvoluruz
Bendede bu his gitmeyecek sanırım canim
körlük canım jose saramagoBu hangi kitap ya? Körleşme mi?
sonraki aşama görmekBidaha körlük mu asla
Çok sıcak olur ama okuyunca bakarız.Artemissisipi seni de hamama alalım kitabı bitirince
Düşündüm deo zaman Görmek
Hoş buldum, farklı iki korlesmeden bahsediyormuşuz evet.Evet kesinlikle zaten bilinçli davranmaya çalışıyordum bu konuda ama kitaptan sonra çok daha dikkat ediyorum.
aynı hissi 25 litre belgeselinde de yaşamıştım.
körlük canım jose saramago
hoş geldin bu arada
sonraki aşama görmek
Hamamlarda keyfi çok su harcaniyor yaa hamama gitmehamama girmeyen bizden değildir
Arka arkaya diyorsun. Sonra bu kadın neden delirdi?
Elimde yok körlük ama önce Ferhancigimin kitabını okumam lazım, belki gülle donanır dünyam.
Kesinlikle bilinçli harcamak lazımEvet kesinlikle zaten bilinçli davranmaya çalışıyordum bu konuda ama kitaptan sonra çok daha dikkat ediyorum.
aynı hissi 25 litre belgeselinde de yaşamıştım.
körlük canım jose saramago
hoş geldin bu arada
sonraki aşama görmek
Ferhani severim ben, birşey olmaz bana.ferhana da guvenemedim şimdi. o güller gül değil de diken olmasınhiciv seviyo sanki bol bol
travma yaşayıp türk filmlerindeki gibi kör olursun falan Allah korusun
:d tövbe tövbeferhana da guvenemedim şimdi. o güller gül değil de diken olmasınhiciv seviyo sanki bol bol
Hamamlarda keyfi çok su harcaniyor yaa hamama gitme
Ferhani severim ben, birşey olmaz bana.
Okuduktan sonra suyun en sıcak ayarında haşlanırcasına yıkanmak isteği gelecek içindenÇok sıcak olur ama okuyunca bakarız.
ayyyy Nayııırrr Nolaamazzz diye bağırasım geldi djkfhgjkgferhana da guvenemedim şimdi. o güller gül değil de diken olmasınhiciv seviyo sanki bol bol
Katılıyorum.Kesinlikle bilinçli harcamak lazım
Çok.israf ediyoruz iste tüketiyoruz hunharca acil durumdada ortada kalıyoruz günümüzde temizlik anlayışı bile değişti maalesef.
Pislik, susuzluk kokusu alıyor burnum.Okuduktan sonra suyun en sıcak ayarında haşlanırcasına yıkanmak isteği gelecek içinden
Bu kadar korlukten bahsedildi size film önereceğim, izlememiş olanlar için tabi. Yeryüzündeki Son Aşk. Sudan sonra başka duyu organlarının da kıymetini bilmeye yönelik, salginli güzel bir film.
Safiyede üstüne tuz biber oldu resmen onuda.izliyorum zaten heryer pis diye diye beynim error verdi bı araPislik, susuzluk kokusu alıyor burnum.
Canetti'nin Körleşme'si öyle değil ama. Yalnızlaşma, yalnizlasmaya karşı, diğer insanlara karşı bir körleşme ve olabilecek en ağır şekilde anlatılmış bir körleşme.yok ben körlük kitaplarını üst üste okuma için dedim onu:)
Ben yoktum tabi o zamanlarlimonsuzum bu topik kurulduğunda çoğu kişi birlikte okuduk kitabı. kitapla film baya farklı:) yani okuman daha iyi olur. hem de ağır değil baya iyi olur bunu okuman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?