Günaydın herkese
Dün akşam çok keyifliydi. Katılan ve katılmayan herkese teşekkür ederim
@_Reyyan
@H M
@samdan
@_Gulnihal_
Less-is-More
@Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
MelodiminEsi
Ben de iyiyim canım. Ayni iş güç kitap zaman geçiyor. Fareler ve İnsanlar'ı konuştukValla ben bu sira terellelliyimfazla kosturuyorum, kaynatmayi da kacirmisim hic gormedim sen nasilsin?
4 ya da 5 kere hata belki daha fazla kereler başladım ama hep yarım kaldı. Sizlerle okuyamazsam yakarım kitabıOnda çok fire vereceğiz gibi
ben coook onceden okumustum onu. Okudugum kitaplari hatirlamama gibi bir ozelligim var maalesef, hafizam cok kuvvetli ama kitaplar siliniyorBen de iyiyim canım. Ayni iş güç kitap zaman geçiyor. Fareler ve İnsanlar'ı konuştuk
gözümde canlanan4 ya da 5 kere hata belki daha fazla kereler başladım ama hep yarım kaldı. Sizlerle okuyamazsam yakarım kitabı
Bende de oluyor o. Geçen gün Karamazov Kardeşler'i hatırlayamadım. ama çok sevdiğimi yer yer üzüldüğümü, şaşırdığımı hatırladım. Sonra ufak bir araştırma yapınca hepsi zihnimde geri geldi.ben coook onceden okumustum onu. Okudugum kitaplari hatirlamama gibi bir ozelligim var maalesef, hafizam cok kuvvetli ama kitaplar siliniyor
Benim de ayni, hissettirdiklerini hatirliyorum genel olarak ama tamami asla yok zihnimdeBende de oluyor o. Geçen gün Karamazov Kardeşler'i hatırlayamadım. ama çok sevdiğimi yer yer üzüldüğümü, şaşırdığımı hatırladım. Sonra ufak bir araştırma yapınca hepsi zihnimde geri geldi.
unutmaktan ziyade bize hissettirdikleri ve kazandırdıkları benim için çok daha önemli
gözümde canlanan
Bakanlığın kütüphane uygulamasında var okuma listeme aldım yavaştan başlasam mıOnda çok fire vereceğiz gibi
Günaydın herkese
@_Reyyan
@H M
@samdan
@_Gulnihal_
Less-is-More
@Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
MelodiminEsi
Bu ayın başka ortak kitabı var mı calci, ben şah Sultan a başladım bu ay anca biterHoş geldin. Her zaman bekleriz. Sıradaki kitap değerlendirmemiz Körlük
Günaydın
@_Reyyan
@H M
@samdan
@_Gulnihal_
Less-is-More
@Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
MelodiminEsi
Canım, bitiremezsen oradan yakmak zor olurBakanlığın kütüphane uygulamasında var okuma listeme aldım yavaştan başlasam mı
Kalın kitapları uygulamadan okuyamıyorum, bunu hiç düşemedim bilmem kaç sayfaBakanlığın kütüphane uygulamasında var okuma listeme aldım yavaştan başlasam mı
Canım, bitiremezsen oradan yakmak zor olur
Başla başla anca biterBakanlığın kütüphane uygulamasında var okuma listeme aldım yavaştan başlasam mı
Merhaba canım,Bu ayın başka ortak kitabı var mı calci, ben şah Sultan a başladım bu ay anca biter
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?