Evet ben kısıtlarım hemen kendimi. Biliyorsun işte beniHepimiz aynı düşüncede olmayabiliriz.meselaH M olaya çok realist yaklaşırken sen duygusal yaklaştın. Kimimiz George haklı bulurken kimimiz Lennie haklı buldu. Düşüncelerini söylemekten çekinmemelisin. Kabul görüp görmemesi önemli değil çünkü düşünceler kişiye özgüdür
Süper oldu. Kitabı unutmayız artıkBöyle tartışmak süper olmadı mı ben çok sevdim tam kitap kulübü olduk daire kurup oturmamız eksik sadece
Olur mu canım, hepimiz aklımıza gelenleri, bize çağrıştırdıklarını yazıyoruz.Ebet ben kısıtlarım hemen kendimi. Biliyorsun işte beni
Aynen tıpkı farenin karnını doyurmak ümidi ile bir kapana yakalanması gibi insanlarda böyle değil miyizKitabın arkasındada yazıyor ya son cümle calcim insanlar ve fareler ne zaman güzel bişeye adım atsa işleri ters gidiyor
Yaa cok hızlıyım dimiNe zaman biter ki. Beraber olalım
Aynen kukrişimAynen tıpkı farenin karnını doyurmak ümidi ile bir kapana yakalanması gibi insanlarda böyle değil miyiz
Ebet ben kısıtlarım hemen kendimi. Biliyorsun işte beni
Hadi söyle merak ettik. Her bakış açısı yeni bı kapı dirEvet ben kısıtlarım hemen kendimi. Biliyorsun işte beni
Hadi anlat sen de neler hissettirdiO kadar bekledim ve sonunda kaçırdım
Kaçırmadın hadi yorum yapO kadar bekledim ve sonunda kaçırdım
Aşacaksın yavaş yavaşEvet ben kısıtlarım hemen kendini. Biliyorsun işte beni
Hoş geldiniz aramızaKaç zamandır ana sayfada görüyorum canım aklımdaydı hep
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim.Cok tesekkur ederim kizlar ❤ Su an biraz daha iyi. 37,5 civarina indi atesi.
Geçmiş olsun Allah şifa versinCok tesekkur ederim kizlar ❤ Su an biraz daha iyi. 37,5 civarina indi atesi.
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim.
Tesekkur ederimGeçmiş olsun Allah şifa versin
O çiftliğe girdikleri an sonunun geldiğini hissetmişti George. O da son bulsun istediGeldim derken yorumları okurken zaten yarım saat geçti
George nin ebeveynlik iç güdüleriyle Lennie yi sahiplendiğini düşünüyorum, sahip olamadığı aileyi yaşıyordu onda.
O çiftliğe hiç bir zaman sahip olamayacaklarını zaten biliyordu..
C Calcifer sana katılıyorum köpeğin sahibini öldürmesi gibi oda sonu benim elimden olsun istedi, başka bir son olacağını düşünmedi. Kitabı bu kadar etkileyici yapanda bu bence sonu yani, yoksa kurtuluşu olurdu diye düşünüyorum.
Sıkı sıkı tembihlemesi kötü durum planı yapmasıda bunu gösteriyordu.O çiftliğe girdikleri an sonunun geldiğini hissetmişti George. O da son bulsun istedi
Artık gittiği her yerden kovulmak düzensiz hayat bıktırdı onu. Çok zor bir karar verdiSıkı sıkı tembihlemesi kötü durum planı yapmasıda bunu gösteriyordu.
Kimlerden uzak durmasını bile söylemişti halbuki neden ordan uzaklaştırmadı Lennie yi ?
Belki de oda artık kurtuluş arıyordu, yükünden kurtulmak için içten içe bitmesini istiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?