Şimdiden 4 kişi olduk. darısı diğerlerinin başınaBenim okumak istedigim bi kitapti. elimde yok pdf sini indirdim.hazirim benSubat ayinin ilk kitabi anna karanina olcak benim icin
Şubattan mart sonuna kadar anca biter benimBenim okumak istedigim bi kitapti. elimde yok pdf sini indirdim.hazirim benSubat ayinin ilk kitabi anna karanina olcak benim icin
Bissürü sayfaları olan kitapları daha çok severimŞimdiden 4 kişi olduk. darısı diğerlerinin başına
Nerden indiriniz acaba?Benim okumak istedigim bi kitapti. elimde yok pdf sini indirdim.hazirim benSubat ayinin ilk kitabi anna karanina olcak benim icin
Kitap oku diye uygulama var ondan okuyoruz canımNerden indiriniz acaba?
dün akşam ki sohbetten sonra ortak kitapları hiç kaçırmam canımŞimdiden 4 kişi olduk. darısı diğerlerinin başına
ben google playdan okuyorum. Pdf var birçok kitabın. Oraya aktarıp ordan okuyorum.Kitap oku diye uygulama var ondan okuyoruz canım
Selam canım:)
Dün akşam çok keyifliydi. Katılan ve katılmayan herkese teşekkür ederim
Mehfam
H M
@samdan
@_Gulnihal_
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
C Capanin Gururu Teyom
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Kalbime çok dokunan bi kitap olmuştu Sol Ayağım. Sürekli imkansızlıklardan yakınırız ya oradaki anne hepimize büyük örnek. Öyle güçlü anneler hepimize ışık olsun:)Şuan sol ayagim kitabını okurken de düşündüm bunu. Bu çocuğun annesi onu hayata katmak için okadar çok uğraşıyor ki
Bunun için ugrasicak kişiler anne veya babadır bana göre.. istisnalar elbette var.
Anna kareninayı soruyorsanız kültür Bakanlığının kütüphane uygulamasında varNerden indiriniz acaba?
Evet baktım bende varmışAnna kareninayı soruyorsanız kültür Bakanlığının kütüphane uygulamasında var
Dimi az kaldı bitirmek üzereyim bakalım nasıl biticekKalbime çok dokunan bi kitap olmuştu Sol Ayağım. Sürekli imkansızlıklardan yakınırız ya oradaki anne hepimize büyük örnek. Öyle güçlü anneler hepimize ışık olsun:)
Ona da bakayım hemenKitap oku diye uygulama var ondan okuyoruz canım
Buraya baktım da bir türlü açılmadıAnna kareninayı soruyorsanız kültür Bakanlığının kütüphane uygulamasında var
Hüzünlü bi gülümlesemeyle bitmişti benim için:)Dimi az kaldı bitirmek üzereyim bakalım nasıl biticek
Yanlız ne kadar çocuk doğurmuş kadın dimi.
Ben bir hamama gidiyim en iyisiFareler ve İnsanlar'ı okuyalı çok uzun zaman olmuştu ama yazdıklarınızı okudukça hatırladım ve sohbeti kaçırdığım için çok üzüldüm
Körlük'te beraberiz inşallah:) Bensiz konuşursanız hepinizin üstüne pok atarım
Demekki ozaman hiç yoktuHüzünlü bi gülümlesemeyle bitmişti benim için:)
Aile planlaması günümüzde hala sorun
Daha atmadım ki bekle sonra gidersinBen bir hamama gidiyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?