Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar:)
Kar bugün beni üzüyor
Gece daha çok yağmış şu an da fırtınalı yağıyor ve çok soğuk. Otopark kedi dolmuş ama köpekler giremiyor ve çok üşüyorlardır sokakta Kar evinde sıcacık oturan ve 5 dk dışarı çıkıp eğlenenler için romantik sadece

Günaydın kızlar. Bugün kafkanin dava kitabını da bitirip yılın 8. Kitabını bitirmeyi hedefliyorum. Bol okumalı verimli bi gün olsun
Maşallah canım. Birşey olursa bilki nazarım değdi ben kaplumbağa hızıyla okuyorum bu ara tek tesellim günlük az da olsa okuyorum muhakkak

Maşallah canım. Birşey olursa bilki nazarım değdi ben kaplumbağa hızıyla okuyorum bu ara tek tesellim günlük az da olsa okuyorum muhakkak
Canım benim kitap kurdu yakın arkadaşlarım da var onlar da gaza getiriyo ve birlikte birden fazla kitaba başlıyoruz. Hiç sıkılmadan akıcı gidiyo. Bir de daha önce de soylemisimdir. Kitaplar benim için biraz kaçış gibi

"Kırmızı Pazartesi" kitaba ilk başladığımda çok fazla yabancı isim olduğundan alışamayacağımı düşündüm ama sonraki bölümlerde alıştım ve akıcı bir biçimde gitti. Tavsiye ederim.
Diğer önerim ise Ayşe Kulin'in "Geniş Zamanlar" kitabı. Her bölümde farklı kadınların hayatlarından hikayelere yer vermiş kitap, farklı eğitim ve kültür seviyelerinde kadınların yaşadığı dramların farklılıklarını görüyoruz. Bir kesim için "Seninki de dert mi ?" derken bir kesim için hem üzülüyor hem de kendi düşen ağlamaz demekten alıkoyamıyoruz kendimizi... Bazı hikayeler iki kadının hikayesinin kesişmesiyle oluşup iki farklı perspektiften hikayeyi görebiliyoruz.
Her iki kitap da mini mini kitaplardan, kısa sürede bitiyor. Sadece akşamları kitap okumaya fırsat bulan benim gibi biri için iki üç gecede bittiğinden yeni kitaplara geçiş fırsatını da buluyorum böylece.

Baş ağrısından hiçbir şey okuyamıyorum. İki satır okusam da ne okuduğumu anlamıyorum
Allah şifa versin canım ben de iki gündür hiç okuyamadım dün derslerim vardı ve okulun web sitesiyle uğraştım epey bugün yeni bir kitaba başlayacağım inşallah

Selammm

Geçmiş olsun canım neyin var ?

Çok geçmiş olsun. Neyin var

Geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım

Teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canım. Seni üzen ne ise inşallah çabucak geçer

Geçmiş olsun canım neyin var
Teşekkür ederim hepinizeBelimde fıtık var. Dün bacaklarım ve belim çok kötü idi. Bide migren tuttu. Daha bu sabah toparlanabildim biraz.

Kırmızı Pazartesi, içimi burkar adı bile... Eski zamanda okumustum, hoştu...

Allah şifa versin canım ben de iki gündür hiç okuyamadım dün derslerim vardı ve okulun web sitesiyle uğraştım epey bugün yeni bir kitaba başlayacağım inşallah
Sağol canım şimdi hayvanlara yem vermeye çıktım biraz hava alınca rahatladım gibi. Eline sağlık canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…