- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yok kuzum ya ben tek başıma çıkayım bugün
Kazanamayacağım yarışa girmiyim dedim samdanımpekala limonsuzum:) kendinle yarış bugün
Ooğğğğ cok etkilenmis, sahiplenmis görünüyooğ yerim onu kıyamaam
Maşallah canım. Birşey olursa bilki nazarım değdiGünaydın kızlar. Bugün kafkanin dava kitabını da bitirip yılın 8. Kitabını bitirmeyi hedefliyorum. Bol okumalı verimli bi gün olsun
Canım benim kitap kurdu yakın arkadaşlarım da var onlar da gaza getiriyo ve birlikte birden fazla kitaba başlıyoruz. Hiç sıkılmadan akıcı gidiyo. Bir de daha önce de soylemisimdir. Kitaplar benim için biraz kaçış gibiMaşallah canım. Birşey olursa bilki nazarım değdiben kaplumbağa hızıyla okuyorum bu ara tek tesellim günlük az da olsa okuyorum muhakkak
Geçmiş olsun canım. Benim de haftasonum hiç verimli geçmediBaş ağrısından hiçbir şey okuyamıyorum. İki satır okusam da ne okuduğumu anlamıyorum
Geçmiş olsun canımBaş ağrısından hiçbir şey okuyamıyorum. İki satır okusam da ne okuduğumu anlamıyorum
Sağol canım teşekkür ederim. Senin neyin varGeçmiş olsun canım. Benim de haftasonum hiç verimli geçmedi
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Allah şifa versin canım ben de iki gündür hiç okuyamadım dün derslerim vardı ve okulun web sitesiyle uğraştım epey bugün yeni bir kitaba başlayacağım inşallahBaş ağrısından hiçbir şey okuyamıyorum. İki satır okusam da ne okuduğumu anlamıyorum
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım neyin var ?
Çok geçmiş olsun. Neyin var
Gecmis olsun
Geçmiş olsun önemli bir şey değildir umarım
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım. Seni üzen ne ise inşallah çabucak geçer
Teşekkür ederim hepinizeGeçmiş olsun canım neyin var
Geçmiş olsun canım zorlayacak hareket filan mi yaptın ?Selammm
Teşekkür ederim hepinizeBelimde fıtık var. Dün bacaklarım ve belim çok kötü idi. Bide migren tuttu. Daha bu sabah toparlanabildim biraz.
Bi miskinlik var ki sorma baş ağrısı da oluyor akşam üzeriSağol canım teşekkür ederim. Senin neyin var
Teşekkür ederim canım
Kırmızı Pazartesi, içimi burkar adı bile... Eski zamanda okumustum, hoştu..."Kırmızı Pazartesi" kitaba ilk başladığımda çok fazla yabancı isim olduğundan alışamayacağımı düşündüm ama sonraki bölümlerde alıştım ve akıcı bir biçimde gitti. Tavsiye ederim.
Diğer önerim ise Ayşe Kulin'in "Geniş Zamanlar" kitabı. Her bölümde farklı kadınların hayatlarından hikayelere yer vermiş kitap, farklı eğitim ve kültür seviyelerinde kadınların yaşadığı dramların farklılıklarını görüyoruz. Bir kesim için "Seninki de dert mi ?" derken bir kesim için hem üzülüyor hem de kendi düşen ağlamaz demekten alıkoyamıyoruz kendimizi... Bazı hikayeler iki kadının hikayesinin kesişmesiyle oluşup iki farklı perspektiften hikayeyi görebiliyoruz.
Her iki kitap da mini mini kitaplardan, kısa sürede bitiyor. Sadece akşamları kitap okumaya fırsat bulan benim gibi biri için iki üç gecede bittiğinden yeni kitaplara geçiş fırsatını da buluyorum böylece.
Sağol canım şimdi hayvanlara yem vermeye çıktım biraz hava alınca rahatladım gibi. Eline sağlık canımAllah şifa versin canım ben de iki gündür hiç okuyamadım dün derslerim vardı ve okulun web sitesiyle uğraştım epey bugün yeni bir kitaba başlayacağım inşallah
Burda çok güzel kar var seyrederken okumak istiyorumHava da kapalı ama kar yağmıyor e açık da değil o da bunalttı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?