- 8 Temmuz 2021
- 848
- 1.128
- 63
- 30
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.641
18+2Kaçıncı haftadasiniz ben hissetmiyorum daha bende kafaya takiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18+2Kaçıncı haftadasiniz ben hissetmiyorum daha bende kafaya takiyorum
Geberiyorum o ağrılardan felçli gibi geziyorum alan varsa banada söylesinKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz?kuyruk sokumu bacak ve bel ağrısı olmaya başladı bende,magosit yazdı ama oksit içerdiği için faydası olmaz diyenler oldu bir de size sorayım dedim
Bana doktorum bunu verdi yeni kullanmaya başladım ağrılar ve kabızlığım için. Günde 3 e kdr içebilirsin dedi kabızlığın içinKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz?kuyruk sokumu bacak ve bel ağrısı olmaya başladı bende,magosit yazdı ama oksit içerdiği için faydası olmaz diyenler oldu bir de size sorayım dedim
Benim de aynen böyle oldu. Zaten gündüzleri hissetmiyorum akşam yatmadan önce hissediyordum. Fakat son zamanlarda işten güçten sosyalleşmekten nasıl yattıgımı bile bilmiyorumKızlar hiç endişelenmeyin daha erken belki siz uyurken o uyanık oluyordur siz hissetmiyorsunuzdur ya da ileride atacağı tekmeler için enerji depolayıp dinleniyordurben bir ara çok hissediyordum sonra bir anda kesildi ama bir sıkıntı yok çok şükür bebiş gayet iyi
![]()
Ben daha işlevsel şeyleri almaya başladım. Dün mesela bir emzirme südyeni aldım kendime. Ağız mendili almıştım on adet müslin bir yedi tane de pamuklu aldım. Bir de emzirme örtüsü aldımKızlar detaylıya girmeden alışverişe başladınız mı?
Canım ben henüz magnezyum kullanmıyorum ama dediğin gibi kuyruk sokumu ağrısı, bacaklarımda kramplar başladı. Yarın doktor kontrolüm var belki magnezyum başlarKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz?kuyruk sokumu bacak ve bel ağrısı olmaya başladı bende,magosit yazdı ama oksit içerdiği için faydası olmaz diyenler oldu bir de size sorayım dedim
Bana diasporal şase başladı doktorumKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz?kuyruk sokumu bacak ve bel ağrısı olmaya başladı bende,magosit yazdı ama oksit içerdiği için faydası olmaz diyenler oldu bir de size sorayım dedim
Aynen senle bunları 2. çocuğa bıraktıkBenim söylememe gerek yok herhalde domdom ben alışverişi bitirdim![]()
Bana doktorum bunu verdi yeni kullanmaya başladım ağrılar ve kabızlığım için. Günde 3 e kdr içebilirsin dedi kabızlığın için
Bana diasporal şase başladı doktorum
Teşekkürler kızlarGeberiyorum o ağrılardan felçli gibi geziyorum alan varsa banada söylesin
Kaçıncı haftadasinizbenim de ikiz gebelik olduğundan canım sağlıkla geçsin süreçlerimiz inşallah
Amin inşallahkesinlikle:) aminnn çok teşekkür ederim allah hepımızınkini korusun uzun sağlıklı ömür versin. torunlarımızı sevmek nasip olsun :) evet ben hiçbir şey almayacağım nerdeyse bir arkadaşım koca poşet yeni doğan verdi. ama 1 ay 2 ay çekimleri için almak istiyorum kendi kıyafetını gıysın yavrum :) bayılıyorum boğumlara ben inş benimkide boğumlu olur ya :)
Ben 19. Haftaya girdim dün ilk kez hissettim harika bir duyguymuşKaçıncı haftadasiniz ben hissetmiyorum daha bende kafaya takiyorum
Ben bir tane 10 lu hastane çıkışı aldım 1 tane müslin battaniye birde alt açma, emzirme müslin örtüler ağız mendiller falan çok bişey alamadım henüz : ) 2-3 takım şık elbise aldım. Kaç adet tulum almak lazım mesela kaç ay ün kaç tane tecrübeli annelerden öneri alabiliriz yada çok araştıranlardanKızlar detaylıya girmeden alışverişe başladınız mı?
Normal canım her gün ayrı bir ağrı oluyor. Rahim büyürken kasılıyor, geriliyor o da ağrı yapıyor. İnşallah önemli bir şey değildir merak etmeBende 15 haftalık gebeyim alt karın ağrısı bazen kasık ağrısı oluyo doktor normal diyo sizde de böyle olan var mı
Canım valla benim de hiç hareket yoktu şuan daha yeni18+3 oldum yeni böyle damar oynuyor gibi birden damar gibi atıyor ama çok yavaş diğerleri öyle değil di bu çok tembel vallaCanım senin 4.gebelikti sanırım bebisin hareketlerini hissediyormusun hissediyorsan kaçıncı haftada başladı benimde 4.ama hala hissetmiyorum 17ci haftaya girdim
EvetKızlar detaylıya girmeden alışverişe başladınız mı?
hoşgeldin ilk sayfada bulunan tablodaki bilgileri yazıpMerhaba bende şubat Annesiyim nasıl katılabilirim bu guruba
ben 16 haftalığım canım çift yumurta ikizi şuana kadar 4-5 kilo aldım karnım baya sivri doktorum kilo almamam için aşırı baskı yapıyor sizinki iyi olan sanırım :)Kaçıncı haftadasiniz
Ben 22. Hafta ikiz gebelik ama göbeğim var ile yok arası
Sizin nasil merak ediyorum![]()