• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz?kuyruk sokumu bacak ve bel ağrısı olmaya başladı bende,magosit yazdı ama oksit içerdiği için faydası olmaz diyenler oldu bir de size sorayım dedim
Geberiyorum o ağrılardan felçli gibi geziyorum alan varsa banada söylesin

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz?kuyruk sokumu bacak ve bel ağrısı olmaya başladı bende,magosit yazdı ama oksit içerdiği için faydası olmaz diyenler oldu bir de size sorayım dedim
Bana doktorum bunu verdi yeni kullanmaya başladım ağrılar ve kabızlığım için. Günde 3 e kdr içebilirsin dedi kabızlığın için

Eklentiler

• IMG_8176.webp
    IMG_8176.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar hiç endişelenmeyin daha erken belki siz uyurken o uyanık oluyordur siz hissetmiyorsunuzdur ya da ileride atacağı tekmeler için enerji depolayıp dinleniyordur 🥳 ben bir ara çok hissediyordum sonra bir anda kesildi ama bir sıkıntı yok çok şükür bebiş gayet iyi 🌺
Benim de aynen böyle oldu. Zaten gündüzleri hissetmiyorum akşam yatmadan önce hissediyordum. Fakat son zamanlarda işten güçten sosyalleşmekten nasıl yattıgımı bile bilmiyorum

Canım ben henüz magnezyum kullanmıyorum ama dediğin gibi kuyruk sokumu ağrısı, bacaklarımda kramplar başladı. Yarın doktor kontrolüm var belki magnezyum başlar

Bende 15 haftalık gebeyim alt karın ağrısı bazen kasık ağrısı oluyo doktor normal diyo sizde de böyle olan var mı

kesinlikle:) aminnn çok teşekkür ederim allah hepımızınkini korusun uzun sağlıklı ömür versin. torunlarımızı sevmek nasip olsun :) evet ben hiçbir şey almayacağım nerdeyse bir arkadaşım koca poşet yeni doğan verdi. ama 1 ay 2 ay çekimleri için almak istiyorum kendi kıyafetını gıysın yavrum :) bayılıyorum boğumlara ben inş benimkide boğumlu olur ya :)
Amin inşallah💞🙏🏻şanslısınız ne güzel hiç eskimiyor zaten yenidoğan kıyafetler birazda siz giydirirsiniz yine eskimeyebilir : ) bende bayılıyorummmmm tombik bebeklere bakalım heyecanla bekliyorum her şekilde çok tatlı olurlar o kesin : )

Kaçıncı haftadasiniz ben hissetmiyorum daha bende kafaya takiyorum
Ben 19. Haftaya girdim dün ilk kez hissettim harika bir duyguymuş🥰 böyle içinde kayan bişey gibi oldu ilk birde hafif bir tıktıklama sanki garip bir duygu tam tarif edilmez heralde, sizin kaçıncı hafta? Hissedersiniz bence yakında🌸

Kızlar detaylıya girmeden alışverişe başladınız mı?
Ben bir tane 10 lu hastane çıkışı aldım 1 tane müslin battaniye birde alt açma, emzirme müslin örtüler ağız mendiller falan çok bişey alamadım henüz : ) 2-3 takım şık elbise aldım. Kaç adet tulum almak lazım mesela kaç ay ün kaç tane tecrübeli annelerden öneri alabiliriz yada çok araştıranlardan🥰 bunu kesin alın çok alın denilen şeyler var mı

Bende 15 haftalık gebeyim alt karın ağrısı bazen kasık ağrısı oluyo doktor normal diyo sizde de böyle olan var mı
Normal canım her gün ayrı bir ağrı oluyor. Rahim büyürken kasılıyor, geriliyor o da ağrı yapıyor. İnşallah önemli bir şey değildir merak etme

Canım senin 4.gebelikti sanırım bebisin hareketlerini hissediyormusun hissediyorsan kaçıncı haftada başladı benimde 4.ama hala hissetmiyorum 17ci haftaya girdim
Canım valla benim de hiç hareket yoktu şuan daha yeni18+3 oldum yeni böyle damar oynuyor gibi birden damar gibi atıyor ama çok yavaş diğerleri öyle değil di bu çok tembel valla

Back
X