Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arada yapıyor öyle şeyler
Yıllık hedefin var mı ekleyelim seni de listeye
Korktum bi şimdii, evdeki cillop gibi duran, ışıl ışıl parlayan, misler gibi kokan kitaplarımı sayayım ben bu akşam inşallah.

Bir çeviri için söz verdim, önümüzdeki 2 ay okumalar yavaş ilerleyecek gibi duruduyor. Yatmadan önce bi 19 sf huzur okudum yine ama

Ay güzel olur yaa sizinle gaza gelsem, düzenli okusam.

Son düzenleme:
O zaman haber bekliyorum. Valla fena gazlıyor burası. Geçen yıl okuduğum 10 kitap. Daha bir ayda 4. kitaba başlıyorum

Antidepresana başladığım gün buna başlamak da pek manidar olmuş desene
O zaman içini karartma kuzum daha sakin huzur dolu bir kitaba başla istersen okumadıysan İskender Pala OD’u tavsiye ederim Gruptaki kızlar okurken Merak edip okudum güzeldi gerçekten

Pazartesi başlamıştım söyleyip söylemediğimi hatırlayamadım kızlar şimdi bitti. Daha önce jojo moyes okumamıştım. Çok tatlı çıtır çerez bir kitap kafam dağıldı açıkçası.

Eklentiler

• 93C33F07-F2D3-4A7A-BDE9-87D51A421672.webp
    35 KB · Görüntüleme: 26
Bu Senden Önce Ben'in devamı mı?

O zaman içini karartma kuzum daha sakin huzur dolu bir kitaba başla istersen okumadıysan İskender Pala OD’u tavsiye ederim Gruptaki kızlar okurken Merak edip okudum güzeldi gerçekten
Tamam canım öyle yapayım zaten hafif titreme ve gerilme yan etkileri de başladı ekstradan bir de kitapla kasmayayım kendimi. Teşekkür ederim düşündüğün için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…