Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki sadece tatile gittiğimizde okuyordu sonra kişisel gelişime sardı şimdi ne bulsa okuyor. Hafta 1 kitap bitiriyor okuduğu zaman. İşle ilgili bir sıkıntısı varsa okuyamıyor
Zamanı var aslında ama istemiyor. Ben de oğluma okutuyorum. Onunla birlikte okuyoruz

Zamanı var aslında ama istemiyor. Ben de oğluma okutuyorum. Onunla birlikte okuyoruz
Küçük yaştan bilinçlendirmek lazım kesinlikle. Birde çevrede etkiliyor eşim işi dolayısıyla sürekli eğitimlere katılıyor ve her eğitime gelen kitap öneriyor ilk başlarda kitapları alıp okumuyordu sonra bir kaç toplantıda hep kitaplardan bahsedilmiş örnekler verilmiş. Kendini mecburda hissediyor o yüzden

Bebişleriyle kitap okuyan annelere bayılıyorum. Umarım ben de o günleri görebilirim. Mesajınızla eskilere gittim, her gece annemle yatardım o yanımda kitap okurdu ben onu izlerdim sonra yavaş yavaş benim elime de kitaplar vermeye başladı büyüdükçe hep İpek Ongun vs okurdum yanında. Bilinçli anneleri seviyorum.

Ne güzel bir anneniz varmış Görürsünüz inşallah. Ben de şimdi beraber yanyana okuyacağım zamanı bekliyorum Çocuklar hep bizim hareketlerimizi taklit etmezler mi zaten

Ne güzel bir anneniz varmış Görürsünüz inşallah. Ben de şimdi beraber yanyana okuyacağım zamanı bekliyorum Çocuklar hep bizim hareketlerimizi taklit etmezler mi zaten

O kadar doğru ki, çocukların geleceklerine her bakımdan yön verenin sadece anneler olduğunu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…