- 20 Mart 2011
- 13.958
- 32.564
- 798
Ben bunu okumuştum
Teşekkür ederim canım dün akşam eşim bitirdi bugun hemen ben başladımBen bunu okumuştumkeyifli okumalar
Bitince konuşuruz ne güzelTeşekkür ederim canım dün akşam eşim bitirdi bugun hemen ben başladım
Ben eşime okutamıyorum halaTeşekkür ederim canım dün akşam eşim bitirdi bugun hemen ben başladım
Başla haticem ben bıraz klasıklere ara vereyım meslekle alakalı bıseyler okuyayım madem ki, hem kafam rahatlar bırazOriana Davaya başlıyorum ben canim
Oyun bozdu alın oriyi burdanBaşla haticem ben bıraz klasıklere ara vereyım meslekle alakalı bıseyler okuyayım madem ki, hem kafam rahatlar bıraz
Yaaa cidden kafam doldu bu ara cok ince kolay kıtaplar okuyayım benOyun bozdu alın oriyi burdan
Hayır hayır seninle aynı yolu yürümem ben bidahaYaaa cidden kafam doldu bu ara cok ince kolay kıtaplar okuyayım ben
Anton Çehov oku 70 sayfamı neydi..Yaaa cidden kafam doldu bu ara cok ince kolay kıtaplar okuyayım ben
Sizede merhaba efenimMerhabalar efendim, keyifli günler dilerim
Benimki sadece tatile gittiğimizde okuyordu sonra kişisel gelişime sardı şimdi ne bulsa okuyor. Hafta 1 kitap bitiriyor okuduğu zaman. İşle ilgili bir sıkıntısı varsa okuyamıyorBen eşime okutamıyorum hala
Zamanı var aslında ama istemiyor. Ben de oğluma okutuyorum. Onunla birlikte okuyoruzBenimki sadece tatile gittiğimizde okuyordu sonra kişisel gelişime sardı şimdi ne bulsa okuyor. Hafta 1 kitap bitiriyor okuduğu zaman. İşle ilgili bir sıkıntısı varsa okuyamıyor
Küçük yaştan bilinçlendirmek lazım kesinlikle. Birde çevrede etkiliyor eşim işi dolayısıyla sürekli eğitimlere katılıyor ve her eğitime gelen kitap öneriyor ilk başlarda kitapları alıp okumuyordu sonra bir kaç toplantıda hep kitaplardan bahsedilmiş örnekler verilmiş. Kendini mecburda hissediyor o yüzdenZamanı var aslında ama istemiyor. Ben de oğluma okutuyorum. Onunla birlikte okuyoruz
Zamanı var aslında ama istemiyor. Ben de oğluma okutuyorum. Onunla birlikte okuyoruz
Ne güzel bir anneniz varmışBebişleriyle kitap okuyan annelere bayılıyorum. Umarım ben de o günleri görebilirim. Mesajınızla eskilere gittim, her gece annemle yatardım o yanımda kitap okurdu ben onu izlerdim sonra yavaş yavaş benim elime de kitaplar vermeye başladı büyüdükçe hep İpek Ongun vs okurdum yanında. Bilinçli anneleri seviyorum.
Ne güzel bir anneniz varmışGörürsünüz inşallah. Ben de şimdi beraber yanyana okuyacağım zamanı bekliyorum Çocuklar hep bizim hareketlerimizi taklit etmezler mi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?