- 20 Mart 2011
- 13.958
- 32.564
- 798
Benm esim benm kitab okumam lazım bana ilham ol dedi ama yoğun çalışıyor maçtan fırsat yokBen de öyle maalesef
Canlanacak sabret:) Bitir de sohbete katılİyi akşamlar güzel kitapseverler
Bugün eşim evdeydi hiç kitap okuyamadım. çocuklar erken uyursa en az 50 60 sayfa kadar okumayı düşünüyorum.
Körlük 71. Sayfadayim yavaş gidiyo sanki nedense
Bitirirsin insallah canimİyi akşamlarben de bugün Serenad'a başladım maalesef henüz 50 sayfa okuyabildim, pek iyi değildim. Kısa zamanda bitirme niyetim var ama bakalım
Evet, çok güzel, akıcı da ama okuyorum okuyorum bı bakıyorum daha çok az ilerlemisim190. Sayfa gibi su gibi akacak güzel kitap canım
Futbolcu mu kızBenm esim benm kitab okumam lazım bana ilham ol dedi ama yoğun çalışıyor maçtan fırsat yok
Evet kuzum doktor verdi. Henüz yarım içiyorum tam içince nolacak bilemiyorum sabahtan beri çenem kaskatıBitirirsin insallah canim
Sen ilacı doktor mu verdi
Futbolcu mu kız
Güzel diyorlar kitaba canisi okursun yavaş yavaş.Evet kuzum doktor verdi. Henüz yarım içiyorum tam içince nolacak bilemiyorum sabahtan beri çenem kaskatıinşallah bünye alışır da normale dönerim kısa zamanda. Kitabı şimdiden sevdim okumak için can atıyorum ama bakarken eğilince iyice ağrıyor o yüzden okuyamadım
Beş altı ay dedi canım, bir ay sonra kontrolGüzel diyorlar kitaba canisi okursun yavaş yavaş.
İnşallah iyi olursun ne kadar kullanicaksin bellimi.
Biraz zaman geçince alışacak canım bünyen ilaca ve işe yarayacak:) Kitap çok güzel, okumak çok iyi gelir her zaman ama canın acıyorsa ara vererek oku:)Evet kuzum doktor verdi. Henüz yarım içiyorum tam içince nolacak bilemiyorum sabahtan beri çenem kaskatıinşallah bünye alışır da normale dönerim kısa zamanda. Kitabı şimdiden sevdim okumak için can atıyorum ama bakarken eğilince iyice ağrıyor o yüzden okuyamadım
Ooo o fena ya. Ben en azından hiç okumuyordu diyorumKitap okumayan eşleri ne yapmalı?
Bir de evlenmeden önce okuduğu halde evlendikten sonra okumayanı var bunların
Eyvallah çifte ateşliyim
İnşallah canımBiraz zaman geçince alışacak canım bünyen ilaca ve işe yarayacak:) Kitap çok güzel, okumak çok iyi gelir her zaman ama canın acıyorsa ara vererek oku:)
Cumartesiye kadar biterse inşaallah katilicamCanlanacak sabret:) Bitir de sohbete katıl
Bir 100 sayfa daha oku sonra hızlanıyor canım bitirirsin benceCumartesiye kadar biterse inşaallah katilicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?