yazdığım mesaj kaybolmuş. E ben okuduğum kitapları yazmıştım Frankenstein'in laneti sanırım
1. Frankenstein
2. Aşkın Celladı ( İrvin Yalım, uygulamadan okuyorum)
3. Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek
yazdığım mesaj kaybolmuş. E ben okuduğum kitapları yazmıştım Frankenstein'in laneti sanırım
1. Frankenstein
1. Frankenstein
Tüh kız ben sen 500 ü devirmissindir kesin diyodum
Allah şifa versin canım ya, cimcime hâlâ uyanık mı ayol
Ben monte kristo okuyorum hâlâ, 500'lerdeyim
Tüh kız ben sen 500 ü devirmissindir kesin diyodum
Allah şifa versin canım ya, cimcime hâlâ uyanık mı ayol
Ben monte kristo okuyorum hâlâ, 500'lerdeyim
Ay yok daha 50 sayfa anca okudum
Cimcime akşam üzeri şekerleme yaptı, o yüzden gece geç yattı normalde öğle uykusu yapar ama kreşte uyumayınca tutamıyoruz evde hanımefendiyi
CCalcifer
Merhaba, emeğinize sağlık çok motive edici olmuş içerik. Ben bir süredir okumuyordum ve tekrar başlamak çok güzel olur burda.. Paylaşımlar kitabın başlangıç ve sonunda mi oluyor ? Yoksa günlük bildirimmi yapılıyor ? Şu an bı kitabın yarısındayim bitirip yeni kitaplami basliyayim bildirimlere ?
CCalcifer
Merhaba, emeğinize sağlık çok motive edici olmuş içerik. Ben bir süredir okumuyordum ve tekrar başlamak çok güzel olur burda.. Paylaşımlar kitabın başlangıç ve sonunda mi oluyor ? Yoksa günlük bildirimmi yapılıyor ? Şu an bı kitabın yarısındayim bitirip yeni kitaplami basliyayim bildirimlere ?
CCalcifer