- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Adı neydiheee çok severim o filmi
Yinede bu kadarını hak etmiyordu sanki.ama bu kadının seçimiydi. karşılık beklediği için yapmadı. fazla fedakarlık etmek onun seçimiydi yaşadı gördü.
Sadece b.k olsa yine iyiUmarım çünkü kimse ulu orta b..ları gormek istemez heralde
burnuma pis kokular geldi yaaaaUmarım çünkü kimse ulu orta b..ları gormek istemez heralde
Kadınlar ne isterAdı neyditakıldım şimdi
Filmde bu kadar b.k olacağını düşünmüyorumYinede bu kadarını hak etmiyordu sanki.
Kızın yatağından kocasını kendisi çıkardı giydirdi bu kadarını yapmasına da gerek yoktu.
Sadece b.k olsa yine iyi
Bende izliyecegim ama kendimi hazır hissedince
haklısın. eşinin yapacağını bilse yine de giderdi.
Bende düşünmüyorum daha çok aksiyon iç savaş vs diye gidiyordurFilmde bu kadar b.k olacağını düşünmüyorum
Kadın ayarttı dediğinde anında inanırdıkadın Türkiye'de olsa Kemal'im yapmaz derdibence de bilse bile giderdi
kesin kıza saldırırdıKadın ayarttı dediğinde anında inanırdı
Hissetmemek istedimPeki o pisliğe bulandıklarında neler hissettiğiniz ?
Bence gider öbür kadınım saçına yapışırdı. Kocamı ayarttın o kör gözünle derdi. Çünkü hep başkalarına güvenmeyiz.kadın Türkiye'de olsa Kemal'im yapmaz derdibence de bilse bile giderdi
Yıkanma ihtiyacı duydum.Peki o pisliğe bulandıklarında neler hissettiğiniz ?
Yinede bu kadarını hak etmiyordu sanki.
Kızın yatağından kocasını kendisi çıkardı giydirdi bu kadarını yapmasına da gerek yoktu.
Sadece b.k olsa yine iyi
Bende izliyecegim ama kendimi hazır hissedince
çok kötüydü ya . bence zihin bir süre sonra kokuya pisliğe alıştıPeki o pisliğe bulandıklarında neler hissettiğiniz ?
Ben kaşıntı hissettim ciddi manada koku hissettim bidePeki o pisliğe bulandıklarında neler hissettiğiniz ?
Kadın ayarttı dediğinde anında inanırdı
Resmen hissettim bir çok yerde duş alma gereksinimi hissettim. Ve şükrettim sonraPeki o pisliğe bulandıklarında neler hissettiğiniz ?
Evet öyleydi.işte kadın kitapta ruhani bir varlık, aziz gibi tasvir edilmiş. sıradan insanların davranışlarıyla fikirleriyle aynı değildi. çok metanetli, sabırlı, mantıklı, akıllı bı insandı.
ona göre kocası normal bı durumda değildi yaptığı da kabul edilebilir bişeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?