- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
ben kurarım birazcık alt alta yazarım biraz da
Kör mü olmuşnoktalama işaretlerini görmüyor yazar
Daha görmek varkim bilir ne oldu annesine
ben hep annesini bekledim kitapta çıkacak ölü ya da diri diye
Bende çalışıyorum öyle yazmayayazarken kısa yazıyorum. dikkat ediyorum ama konuşurken kısa cümleler kuramam
Fark etmemiştim ben uygulamadan okudum onunda etkisi olabilirBirde ben bu yazarın ilk kez bir kitabını okudum dikkatimi ceken su oldu tam tamına 39 satırlık bir cümle vardı yani asırı uzun cumleler kuruyor yazar bence noktalama işareti onun dunyasında pek yok galiba
Onca umutsuzluğun içinde gözyaşı yalaması çok manidar değil miGöz yaşı yalayan köpeği de konuşalım amaaaa
Devamı mı pekiDaha görmek var
Hiç fark etmedim desemSizde farkettiniz ama demi bana çok enteresan geldi
İçeridekiler çok korunaklı kaldılar bence. Tamam çeteleşme oldu ama en azından karınları doydu. Güvenlikleri daha iyiyidiPeki kızlar sizce dışarıda olanların durumu ile hapistekilerin durumunu kıyasla hangisi daha iyi
Kör mü olmuş
Onu da diğer kitapta göreceğiz bencePekii ben bide şunu merak ediyorum kitabın sonunda herkes görme yetısını tekrar kazandı, artık hayatlarında nasıl bı degısıklık olucaktı acaba neler dusuneceklerdı yaptıkları akıllarına geldiğinde neler hissedeceklerdi
Daha görmek var
Ne zaman okuyoruz başkanım?Daha görmek var
belki tercüme eden koymamıştırnoktalama işareti körü olmuş
bazen cümleyi bitiremiyosun ama nokta koysan yakışıksız oluyo life. ben bazen yazı yazarken bir cümle bir paragraf sürüyo. kisaltamiyosun
galiba yazarken yardirmis bu duyguyu daha kısa cümleyle veremem demiş.
Zihin okuma diyorsunonda da insanların niyetini düşüncesini mi görüyo herkeskesin savaş çıkar
Kız diğer kitapta ancak temizlik yapalar. O kadar çiş kolay temizlenir miOnu da diğer kitapda göreceğiz bence
Ne yaladığı belli değildi benceGöz yaşı yalayan köpeği de konuşalım amaaaa
Zihin okuma diyorsun
belki tercüme eden koymamıştırbelki aslında vardır
Oda pek iyi gibi değil bunun ortası kitab yokmu yaaaonda da insanların niyetini düşüncesini mi görüyo herkeskesin savaş çıkar
Öyle bir şey olsa benim kaynanam yanaraynen çok fena değil mikimse benim aklımı okumasın ben istemem
üşenen biriyse olabilir tabi o da bı ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?