Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gece kitap okumadım. Uzun zamandır 28 ay kadar uzun. Yapamadığım şeyi yaptım açıp film seyrettim. Papillon ....Tek kelimeyle bayıldım filme. Bu gece okumam gereken 50 sayfayı günlere böleceğim artık haftada bir film ekledim monotın birbirinin tekrarı olan günlerime. Uykusuzluktan ölmedikçe devam

Günaydın kızlar.
Oğlumu uyutunca her yerin her yerde olduğu salonda bir koltuğa güzelce yerleşip ayaklarımı uzatıp dağınıklığa karşı göçmen yıldızı kitabımı okumaya başladım bugün biter diye düşünüyorum son 30 sayfa kaldı. Yine acı dolu bi kitap . Kendime çekiyorum sanırım. Bol okumalı bi pazar olsun

En güzel en çılgın okumalar bebekli annelerde olsa gerek. Bırak dağınık kalsın yeterki yavrucuk uyusun. Yalnız olmamakta güzelmiş. Okumak İçin başka zaman yaratmak zor gerçekten.

Gunaydin herkese❤ tabi biz kalkali cok oldu da, kahvaltiydi, masayi toplama, yerleri supurme falan derken anca bu saat oldu
Ya bu sitedeki reklamlardan bir ben mi sikayetciyim? Surekli reklamlara tikliyorum yanlislikla,
Günaydın bende şikayetçiyim kocaman kocaman bide.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…