Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bu arada dun migrosta indirim vardi, sivi sabunlarda falan. Bi baktim kitaplarda da var. 5 tlye dusmus, Sabahattin Ali, Jack London kitapları aldim. Bi bakin bence
Ben bikere baktım migrosta çok pahalıydı bide çeşit yoktu migrostan migrosa değişiyor demekki yasakta var dün koşa koşa kırtasiye gittim yasağı unuttum baka baka döndüm

Gunaydin herkese❤ tabi biz kalkali cok oldu da, kahvaltiydi, masayi toplama, yerleri supurme falan derken anca bu saat oldu
Ya bu sitedeki reklamlardan bir ben mi sikayetciyim? Surekli reklamlara tikliyorum yanlislikla,
Opera yı yükleyebilirsin. Onda reklam yok

İki gündür zweig okuyorum kitaplar ince olunca hiç okumamıştım sanırım bu son okuduğum kitabı olur canım bakalım beni neler bekliyor
Ya aslında günümüzde yaşanan bı korku ve sonu tam tahmin ettiğim gibi oldu.. işin kahramanı ummadığı.kisi.cikti.

Ya aslında günümüzde yaşanan bı korku ve sonu tam tahmin ettiğim gibi oldu.. işin kahramanı ummadığı.kisi.cikti.
Bugün bitiririm canım üç kitabını okumuş oluyorum bununla birlikte ama üç kitabı tek kitap sayacağım çok inceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…