Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

Günaydın

Acısıyla, tatlısıyla 2 yılı devirdik. Bu yıllar içerisinde yeni yazarlar , yeni kitaplar keşfettik. Güzel arkadaşlar kurduk. İnsanın kitap okuyan arkadaşı olması gerçekten çok güzel bir duygu. Bu iki yılda bana bunu yaşattığınız için kendi adıma hepinize teşekkür ediyorum.
Bu topik sizler sayesinde bugünlere geldi. İnşallah bundan sonra da çoğalarak devam eder, bol okumalı zamanlar geçiririz.
O zaman 2. yıl kutlamalarımız başlasın

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino

Gunaydin sizlerle birlikte 2 yil

Nice senelerimize başganımmm inşallah başta sana teşekkürler bu topigi açıp bizi teşvik ettigin için..arkadaşlarımı da çok seviyorum hepiniz iyiki varsınız eksilmeden çoğalarak devam etmesi dileğiyle

Herkese günaydın öncelikle.
Ardından bu topiği açarak bizlerin kitap okumamızı teşvik ettiği için C Calcifer başkana teşekkürlerimi iletiyorum

Ben bu sayfada yeni sayılırım yılım dolmadı daha ama kendi adıma söylemem gerekirse bu topiğe girmeden önce düzenli okumuyordum. Bazen okurdum bazen okumazdım ama bu sayfayla birlikte özellikle son bir kaç aydır daha düzenli okumaya başladım.

Arkadaşlarıımız yeri geliyor beğendikleri kitapları bizimle paylaşarak yeri geliyor kitap indirimlerini haber vererek okuma aşkımızı arttırıyor. Bunun için hepinize bir teşekkürü borç bilirim. Sayfamız daim olsun. Okuma aşkımız daim olsun.

Sayfamızın yıl dönümü kutlu olsun

Günaydın ,daha nice yıllarımız olsun birlikte bol kitaplı

Gunaaaydin hayırlı cumalar
Nice bol okumalı senelere

Günaydın

2 yıldır burada olmak beni inanılmaz mutlu ediyor.
Çok güzel günler geçirdik, çok özel arkadaşlar edindik. Birbirimize çok şeyler kattığımıza inanıyorum ve bunun hiç bozulmamasını diliyorum.

Canım arkadaşım C Calcifer öncelikle sana teşekkür etmek istiyorum, bu güzel topiği kurduğun ve tabi ki emeklerin için.
Sonra da tüm topik arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.

Gözyaşım pıt İyi ki açmışsın bu sayfayı, iyi ki hepimizi bir araya getirmişsin

Günaydın. Böyle bir konu için teşekkür ederim C Calcifer ve bu yolda bana arkadaş olan herkese.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…