Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yan dairende oturmak varmış... Bizim kedoş da yorganların altındaydı da açınca rahatladı, kaloriferlerin üstünden ayrılmıyor koca totişkosuyla

Benim kitaplar da gelmeye başladı, AGT getirdi şimdi KolayGelsin muhtemelen akşama doğru getirir. Dün söylemişim

Ruh halime göre mesela ağlamak için ne kitap okurum ne dizi izlerim ne de film. Ruh halime göre müzik dinlerim Herkesin tercihleri farklı, bu farklılık güzel bir yere götürmeli bence bizi.
Aaa bendeee hatta çalma listem bile var bu konuda. Gerçi bir balık burcu olarak her şeye ağlayabilirim ama neyse o konuya değinmeyelim.

1- Cem adrian- Bana Ne yaptın
2-Göksel-Sen Orda Yoksun
3-Sezen Aksu-Tükeneceğiz

Gerçi bir kezde Evim Sensin izlemiştim ağlamak için baya ve höyküre höyküre ağlayarak izlediydim

Arkadaşlar merhaba, anne olmaya çok az kala elimdeki bebek, çocuk ve ebeveynlikle alakalı kitapları bitirme gayretindeyim. Sizin de bu alanda kendimi geliştirmem için bana önerebileceğiniz kitaplar, sayfalar, bloglar veya youtube kanalları var mı? Herkese sevgiler

Selamlar:)
Efenim tebrik eder ve ben de 2. kitabı bitirmek üzere olduğumu bildiririm

Ruh halime göre mesela ağlamak için ne kitap okurum ne dizi izlerim ne de film. Ruh halime göre müzik dinlerim Herkesin tercihleri farklı, bu farklılık güzel bir yere götürmeli bence bizi.

Ağlamaklı ruh halindeysem zaten her şey ağlatabilir beni sorun yok

Bazı kitaplara ben ağlıyorum bir başkası okuyunca daha farklı etkileniyor ağlamıyor.
Herkesin kendi içinde ne bulduğuna bağlı.

Ay bir yandan üzüldüm ama bir yandan da bulduğunuz çözüme güldüm çok çok geçmiş olsun göz kuruluğu lanet bir şey.

Unuttum mu hasta mıydı kızın?

HAbibte Senin yavrun nasıl oldu?

Geldi kitaplarım bundan sonra başka yerden sipariş vermem herhalde . Benimki de peteklere yapışık yaşıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…