Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 sene olmuştur okuyalı acaba ne açıklamıştı unuttum
khaleesi'nin (böyle yazıldığından emin değilim) ejderha yumurtalarının ona nasıl geldiğini, ejderha dansının nasıl başladığını ve targanyenlerin nasıl westeros'a geldiğini falan bayağı açıklamış. ben beğendim taht oyunlarına başlamak için sabırsızlanıyorum

Günaydııınn gerçi Ankara’da bugün gün aymıyor ve aymayacak gibi

Gece ne kedi uyuttu ne kizim
Ayy buna benide ekle. Benim kızda gece hiç uyumadı ya. İnsan sürekli yarım saatte bi uyanır mı ya? Bitirdi beni bitirdi. Ayakta uyuyorum

Şehzade Mustafa Türbesi - Bursa​

Muradiye’de, II. Murat ve Alaattin Türbesi'nin güneybatısında bulunmaktadır. Türbe II. Selim tarafından yaptırılmıştır. Türbe kapısının üzerindeki mermerde yer alan 0,15 x 0,30 metre boyutlarındaki iki satırlık kitabeden; Kanuni Sultan Süleyman’ın Konya Ovası'nda boğdurduğu oğlu Şehzade Mustafa için yaptırıldığı öğrenilmiştir.

Taş ve tuğla malzemenin bir arada kullanıldığı sekizgen gövdeli yapı, sekizgen kasnağa oturan, dıştan kurşunla kaplı bir kubbe ile örtülüdür. Giriş kapısı mermer sövelidir. İçeride beden duvarları 3 metre yükseklikte, beyaz zemin üzerine karanfil ve zambak motifleri ile bezenmiş XVI. yüzyülın en nefis dört köşe çinileri ile kaplıdır. Bu kaplama yüzey kıvrık dallardan oluşmuş bir şeritle çevrilmiştir. Tabanı kare tuğlalarla döşelidir.

Günaydınlar

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…