Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

günaydın
Başkanım her gün farklı şehirleri, şehirlerin önemli bölümlerini nereden buluyorsun acaba ?? Merak ediyorum. Emeğine sağlık valla

Gunaydinn

Günaydın

günaydın
Başkanım her gün farklı şehirleri, şehirlerin önemli bölümlerini nereden buluyorsun acaba ?? Merak ediyorum. Emeğine sağlık valla

Bir kaç site var oradan alıyorum Ayrıca bunları not alıyorum ki paylaştığımı tekrar paylaşmayayım diye

Bilmekle uygulamak farklı şeyler bilinciyle okuyorum. Ama şöyle bir durum var ki okurken ister istemez "burada kendinden mı bahsediyor" diye düşünüyorum. Mesela çocukluk travması yaşamış bir annenin bunu çocuğuna aktararak çocuğu reddedebilecegi tarzında sözleri var. Kendi oğlu doğduğunda emzirmeyi reddederek çocuğu anneanneye göndermiş.
Benim kızımın kulağına da tüp takılmıştı ondan sonra hiç sorun yaşamadık. Öyle bir rahatsızlık varsa eninde sonunda gerekiyor sanırım. Ben beş yaşına kadar direnip mecbur kalınca taktırmıştim. Allah şifa versin

Günaydın

Günaydın hayırlı cumalar

günaydın

Günaydın
Ilgaz'a gelin gitmiş ve burayı görmüş biri olarak sevindim burayı paylasmana

Cok gecmiş olsun

Cok gecmiş olsun

Eki Görüntüle 3174366

Monte Cristo Kontuna sebep bazı günahlara girildi Oblomov vardı Dorianı kasımda almıştım. Diğerlerini dün aldım bugün geldi. Canım amazon.
oblomova yıllar önce başlamıştım kütüphaneden alıp ama o kadar vakitsiz okumuştum ki ilerlemeyince yarım bırakmıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…