- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Her 100 sayfada yorumlarızSanki çok sürükleyici gibi hissediyorum. Tek düşündüğüm okurken nasıl tutacağım
Elimde yok malesef. Olan kitaplarımı okuyacağım. Aylık alım listeme alırsam yaza sıra gelir belkiCengiz Aytmatov - Toprak Ana
Gerçekten çok güzel. Okumayan varsa tavsiye ederim
Çok masraflı bir topluluk oldu bizim kiElimde yok malesef. Olan kitaplarımı okuyacağım. Aylık alım listeme alırsam yaza sıra gelir belki
bu ay almadım diyecektim ki aldım yaaÇok masraflı bir topluluk oldu bizim ki
Öğlen oldu
Evet geceleri sabah 5'e kadar oturuyorum öğlen 1'de kalkıyorum.
Ben kraliçe isabellayı çok merak etmiştimBoleyn Serisinin ilk kitabı olan Mahkum Prenses'i okuyorum. Kitap kalınlığına göre çok kolay okunuyor ve sürükleyici. Tarihi yani çok ağır basmasa da bize yine de araştırma yapmak için veriler sunuyor. Mesela benim aklıma takılan ve araştırmam gerek yerleri not aldım.
Okumak isteyenlere ve bu türü sevenlere tavsiye edebileceğim bir kitap
Martin çok değişti o kadar değişti ki insanlarla bağdaşamayak duruma geldi malesef. Üzücüydü yaşadıklarıMartin Eden bu sabah bitti. Kitap bende çok değişik duygular uyandırdı. Bir kez daha anladım ki öz saygısı olmayan insanlar kendilerince biseylere saygı yüklüyor ve o unsurlara sahip olanlara saygı duyuyor. Oysa öz saygısı olan insanların böylesi kriterleri yoktur onlar kendileri dışındakilere sadece var oldukları için saygı duyabiliyorlar
o kimBen kraliçe isabellayı çok merak etmiştim
Aragonlu katherine in annesi değil miydi ya
Eşim masraf kısımına zaten şaka yollu karışıyordu. Şimdi de akşam kitap okuyorsun sohbet muhabbet yok diyor. Halbuki akşamları uyukluyor hepÇok masraflı bir topluluk oldu bizim ki
İnfanata, Katherina, catherine bu ne yaw bir kişiye sayısız isim.Aragonlu katherine in annesi değil miydi ya
Çok tanıdık geldi banaEşim masraf kısımına zaten şaka yollu karışıyordu. Şimdi de akşam kitap okuyorsun sohbet muhabbet yok diyor. Halbuki akşamları uyukluyor hep
Tek şansım eşimin hayali kocaman bir kitaplık o yüzden sorun değil istediğin kadar al diyor da bizde sorun merakEşim masraf kısımına zaten şaka yollu karışıyordu. Şimdi de akşam kitap okuyorsun sohbet muhabbet yok diyor. Halbuki akşamları uyukluyor hep
He ya benim de burnumun dibine giriyor, ekrana bakmak için. Erkekler kulubü yok mu ben de gireyim diyorTek şansım eşimin hayali kocaman bir kitaplık o yüzden sorun değil istediğin kadar al diyor da bizde sorun merakne yazıyorsunuz orda nolmuş dedikodu yok mı diye tepemde geziyor
İspanya kısımları iyiydi tabi hamamlar sularİnfanata, Katherina, catherine bu ne yaw bir kişiye sayısız isim.
İsabella çok dirayetli güçlü bir kadınmış. En azından temizmiş. Suya sabuna dokunuyor. Allah'ım ocak ayı ne pis bir ay yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?