Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boleyn Serisinin ilk kitabı olan Mahkum Prenses'i okuyorum. Kitap kalınlığına göre çok kolay okunuyor ve sürükleyici. Tarihi yani çok ağır basmasa da bize yine de araştırma yapmak için veriler sunuyor. Mesela benim aklıma takılan ve araştırmam gerek yerleri not aldım.
Okumak isteyenlere ve bu türü sevenlere tavsiye edebileceğim bir kitap

Ben kraliçe isabellayı çok merak etmiştim

Martin Eden bu sabah bitti. Kitap bende çok değişik duygular uyandırdı. Bir kez daha anladım ki öz saygısı olmayan insanlar kendilerince biseylere saygı yüklüyor ve o unsurlara sahip olanlara saygı duyuyor. Oysa öz saygısı olan insanların böylesi kriterleri yoktur onlar kendileri dışındakilere sadece var oldukları için saygı duyabiliyorlar

Martin çok değişti o kadar değişti ki insanlarla bağdaşamayak duruma geldi malesef. Üzücüydü yaşadıkları

Aragonlu katherine in annesi değil miydi ya
İnfanata, Katherina, catherine bu ne yaw bir kişiye sayısız isim.
İsabella çok dirayetli güçlü bir kadınmış. En azından temizmiş. Suya sabuna dokunuyor. Allah'ım ocak ayı ne pis bir ay yaw

Eşim masraf kısımına zaten şaka yollu karışıyordu. Şimdi de akşam kitap okuyorsun sohbet muhabbet yok diyor. Halbuki akşamları uyukluyor hep
Tek şansım eşimin hayali kocaman bir kitaplık o yüzden sorun değil istediğin kadar al diyor da bizde sorun merak ne yazıyorsunuz orda nolmuş dedikodu yok mı diye tepemde geziyor

Tek şansım eşimin hayali kocaman bir kitaplık o yüzden sorun değil istediğin kadar al diyor da bizde sorun merak ne yazıyorsunuz orda nolmuş dedikodu yok mı diye tepemde geziyor
He ya benim de burnumun dibine giriyor, ekrana bakmak için. Erkekler kulubü yok mu ben de gireyim diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…