- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşmüş canım benimde öyle genelde demir ilacı veriyor doktor. Bazen tercih edersen damardan serum olarakta verebiliyor ama genelde tavsiye etmiyorlar.Kızlar benim ferittin bu şekilde çıkmış çok düşük değil mi bilginiz var mı
kullanıyorum aslında ama neden böyle oldu anlamadım. Önceki değerlere baktım 19 falan bu 6 olunca baya şaşırdımDüşmüş canım benimde öyle genelde demir ilacı veriyor doktor. Bazen tercih edersen damardan serum olarakta verebiliyor ama genelde tavsiye etmiyorlar.
Hayırlı olsun canım valla çok güzeller hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah çok iyi yapmışsın bende bu dördüncü daha çok istekliyim herşeye19 haftalık oldum kızlar bebişe çeyiz yaptım resmen 3.cü çocuk bunda acele etmem tırı vırı yaptım ama annelik böyle birşey dayanamadım aldım vallarabbim üstünde görmeyi nasip etsin inşallah
![]()
Yaaa hepsi harika güzel günlerde giysin inşallah küçük adam19 haftalık oldum kızlar bebişe çeyiz yaptım resmen 3.cü çocuk bunda acele etmem tırı vırı yaptım ama annelik böyle birşey dayanamadım aldım vallarabbim üstünde görmeyi nasip etsin inşallah
![]()
Dusuk canim.cay kahveyi kes onlar yukseltmiyo demiriKızlar benim ferittin bu şekilde çıkmış çok düşük değil mi bilginiz var mı
Maşallah baya almışsınız sağlıkla giydirmeye nasip etsin rabbim buraya nekadar odediniz19 haftalık oldum kızlar bebişe çeyiz yaptım resmen 3.cü çocuk bunda acele etmem tırı vırı yaptım ama annelik böyle birşey dayanamadım aldım vallarabbim üstünde görmeyi nasip etsin inşallah
![]()
Canim bi acile git bencr ya da dpktoruna mesaj atSelam kızlar bugün omzumun arkasından arı soktu iki yerinden sokmuş bide çok acıdı halada ağrı acı var sizce bebek icin flan Bi sorun olurmu
Amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsun canım valla çok güzeller hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah çok iyi yapmışsın bende bu dördüncü daha çok istekliyim herşeye![]()
Rabbim heveslerimizi kursağımızda bırakmasın inşallahYaaa hepsi harika güzel günlerde giysin inşallah küçük adamAnnelik gerçekten çok garip bir şeymiş inanılmaz sabırsızlanıyor insan bende kendimi durduramayanlardanım ne yazıkki. Oğlumun hastane süslemeleri, hediyelikleri, kapı süsü vs. her şey hazır duyan inanamıyor küçük prens konsepti yaptım ona
![]()
6 bin küsürMaşallah baya almışsınız sağlıkla giydirmeye nasip etsin rabbim buraya nekadar odediniz![]()
Merhaba evet canım bende 2 ekimde gidiyorum Semih beye :) normal de doktorum konak da Firdevs hanımMerhaba kızlar. Ne çok kişi varmış Kocaeli’den :) Ben de 22. Haftama Semih Özeren’den aldım randevuyu, 7k nakitte. Kazım Gündoğdu da 7k demişti. Çok yüksek aslında ama Eray Çalışkan için olan bazı yorumları görmezden gelemedim ben de :/ 3 Ekim randevum. Hepimiz de seçimlerimizden memnun kalıp güzel sonuçlarla dönelim![]()
Bende itibar beye aldım perşembe günü şehir hastanesine:) ona öylesine gideceğim, maksat oğluşumu görmekEvet 20-24. haftalar arasında bakıyorlar. Maalesef randevu bulmak çok zor bende geçen gün şehir hastanesinden şansa randevu buldum perşembe günü gideceğim bakalım ama ayrıntılı ultrason için randevu bulabileceğimi hiç sanmıyorum bir şansımı deneyeceğim.
Eğer alerjiniz yoksa bir sıkıntı olmaz, siz yine de doktorunuza sorun, bol bol su içinSelam kızlar bugün omzumun arkasından arı soktu iki yerinden sokmuş bide çok acıdı halada ağrı acı var sizce bebek icin flan Bi sorun olurmu
Alerjim yok diye biliyorum yıllardır ilk defa soktu sadece o bölgede ağrı acı var ama yinede Bi gidicem sanırım doktoraEğer alerjiniz yoksa bir sıkıntı olmaz, siz yine de doktorunuza sorun, bol bol su için
Bende 6 aylik olana kadar aldim 10 bin tuttu kislik tulumu tokalari battaniyeleri vs de var icinde bu kadar tutunca bi sok oldum daha cok eksik var6 bin küsürbu kadar şeye normal diyorum artık ekonomi fiyat algılarımızla oynuyor
![]()
Aynen bende hem plasentanın aşağıda olmasıyla ilgili görüş alırım hem de ayrıntılı ultrason için şansımı denerim diye düşündümBende itibar beye aldım perşembe günü şehir hastanesine:) ona öylesine gideceğim, maksat oğluşumu görmek![]()
Keşke bir doktor a gitseydin canım insan bilmiyor yinede ne olacağınıSelam kızlar bugün omzumun arkasından arı soktu iki yerinden sokmuş bide çok acıdı halada ağrı acı var sizce bebek icin flan Bi sorun olurmu
Açık ceviz aldığımda bende de oluyor o acı tat. Şeftaliyi sanki bal gibi şapur şupur yiyorum en güzel tatlımKızlar benim bacak ve kas ağrılarım için doktor magnezyum verdi iyi geldi, bugün tartıya çıktım ve toplam 4 kg almışışu anda da tuhaf belirtilerim var roka yiyemiyorum sanki dilim kesiliyor
ceviz de aynı şekilde ikisi de dilimi aşırı şekilde tahriş ediyor çok acı veriyor şeftali kabuklu kabuksuz her türlü denedim aşırı acı geliyor yiyemiyorum ama canım şeftali çekiyor
Sizde durumlar nasıl belirtileriniz var mı ?Kas ağrılarından mide bulantısından kurtuldum derken böyle tuhaf belirtiler çıktı ortaya