Günaydın millet
Burda kitap fuarı varmış, dün gittim kızçeyle, birkaç kitap aldım.
Fuar dediysek üç dört masa ve üzerinde kitaplar vardı ama olsundu, ben keyif aldım.
Irmak000
başlangıcı çocuk olan toplumsal yaklaşımını biliyorum ama odak noktam çocuk olunca kaçırdığım noktalar olmuştur. Tavsiye kitabı varsa hemen ekleyeyim listeme
Yeni işin hayırlı olsun Lifecim, inşallah mutlu oldugun bir ortamdasındır
Mrsay
senin de evin hayırlı olsun, Allah gönül rahatlığıyla oturmayi nasip etsin
Arkadaşımın elinden her iş geliyor maşallah Fakat lütfen sen Mücellâ gibi hep başkalarınin saadeti için uğraşırken kendini ihmal etme.Insan evvelâ kendini düşünmeli artık bunu anladim hayattan
Eki Görüntüle 3178063
Ben de kızımla okuduğum kitapları atayım. Kızım 3. Sınıfta çok sevdi ikisini de. Bugün almıştım ikisini de bitirdi. 48 sayfa her biri. Sürükleyici olduğunu söylüyor kızım. Hem tarih hem de önde gelen insanlık için önemli işler yapmış insanların hayatlarını öğreniyor.
Evet beğenilen bir seriymiş. Ben de sipariş verecektim ama bunları kitapçıdan aldım. Kitapçı ile İnternet fiyatları arasında iyi bir fark var. Kitapçıdan almayı düşünüyorum seriyi
Evet beğenilen bir seriymiş. Ben de sipariş verecektim ama bunları kitapçıdan aldım. Kitapçı ile İnternet fiyatları arasında iyi bir fark var. Kitapçıdan almayı düşünüyorum seriyi