Allah razı olsun başkanımİnşallah her şey istediğin gibi olur canım benim. Seni aramızda görmekten sohbetinden çok memnunuz. O yüzden gözümüz arıyor seni
Nihan Kaya insani gerceklerle yüzleştiriyor. Çocuklarla ilgili yazilari için sana hak veriyorum ama ben daha cok toplum üzerine en cok da kadın hakları uzerine yazdigi yazilari beğeniyordumBöyle güzel pencereden bakan kişilerle olmak da beni ayrıca onore ediyor
Ben Nihan Kaya ile yanlış bir dönemde tanıştım. Anneliğimi aşırı sorguladığım, yorulduğum, yıprandığım bir dönemden geçerken iyi aile yokturu okudum ve yapmam gereken ama yapamadıklarımı tokat gibi şarptı suratımadaha sonra yetersizlik hissi ile savaş vermeye başladım. O yüzden Nihan Kaya ile bağım çok farklı benim.
Merhaba süpürgecimBu arada Bab-ı Esrar okuyan kızlar bildirimden @Life light veIrmak000 siz varsınız kitabın 150 sayfası falan kaldı ama Karen Kimya’nın soyadı neden Greenwood annesi ve babası resmî olarak evlenmemiş mi orası kafama takıldı
Yeni işin hayırlı olsun Lifecim, inşallah mutlu oldugun bir ortamdasındırAkşamdan akşama biraz biraz. Ben çalışmaya başladım çok okuyamıyorum o yüzden canım
Arkadaşımın elinden her iş geliyor maşallahİyi akşamlarMücella kadar becerikli olamasam da bitireceğime inandığım etamin işim ile çekeyim dedim ben de kitabımı Eki Görüntüle 3178035
Nasıl kitap??Eki Görüntüle 3178075
Sabah fotisi gerçi ama şu an pek halim yok sabahkinden paylaşayım, Ankara'nın anlamsız manzaralarıben
Kurtlandık gel beraber kurtlanalım ne dersinNabiyonuz kitap kurtlari? Basligi gorunce bi selam vereyim dedim
Dedim sana nau nauKurtlandık gel beraber kurtlanalım ne dersin
Tamamdır canım hikaye aynen öyleNihan Kaya insani gerceklerle yüzleştiriyor. Çocuklarla ilgili yazilari için sana hak veriyorum ama ben daha cok toplum üzerine en cok da kadın hakları uzerine yazdigi yazilari beğeniyordum
Merhaba süpürgecimKaren Kimyanın babası mevlevi dergahindayken Kimyanın annesine âşık olup onunla evleniyordu Ingiltereye gittikten sonra tekrar ilahi aşkı arayıp onlari terkediyordu. Resmi bir evililik diye hatırlıyorum. Hatta Kimyanin çocukluğu zaten babasıyla geçiyor bir süre. Ama neden annesinin soyadıni aldi orayi hatirlayamadim. Sen bi bulguya rastlarsan bize de söylersin
Dune'a ben de 2023'te başlayayım en son başladım ama kafam doluydu ilk sayfayı bile anlamadımNasıl kitap??
Biz dunenun filminini izlemeye başladık(bitiremedik tabi çocuklar sağolsun). O yüzden başlayamadım daha okumaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?