- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Bence kitap okuma ,dinleme gibi olmamalı aynı şeyler değil..sesli kitap masal dinlmek gibi birşey gibi geliyor bana..aynu şeyler değil..Bu konu üzerinde o zaman konuşalım. Herkes fikirlerini söylesin. Çünkü böyle sanki bir kişiye söylüyormuş gibi oluyorum ama kişi göstermiyorum. Mesela 50 sayfa altı kitapları da bildirim yapılmayacağına beraber karar vermiştik.
Sesli kitap hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
Sesli kitap dinlemek uykumu getirmistir o yuzden hic sesli kitap bitiremedim. Dinleyip bitirenlere takdir ediyorum ama bildirime yazilmamasi taraftariyim.Bu konu üzerinde o zaman konuşalım. Herkes fikirlerini söylesin. Çünkü böyle sanki bir kişiye söylüyormuş gibi oluyorum ama kişi göstermiyorum. Mesela 50 sayfa altı kitapları da bildirim yapılmayacağına beraber karar vermiştik.
Sesli kitap hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
Ben de bunu okuyorum bu aralarEki Görüntüle 3178014
Herkese iyi akşamlar.
Dune bitti. Dune 2. Kitaba başlayacaktım ama bi baktım bilimkurgu klasiklerinin ilk 4 kitabını okumuşum. Buda 5. Kitabıymış ve elimde olduğunu görünce sırayı bozmayayım dedim.
EvetDunkof yani
Başkanım sende maşallah epeydir engellenmedinYa sorma geri gelir mi bilmiyorum
Topik çok boş kalıyor o yüzden ara verdimBaşkanım sende maşallah epeydir engellenmedinilk sayfaya geldiğimde sürekli bi cezalı oluyordun. Aman diyeyim maşallah
İyi yapmışsın. Bizi başsız koyma.Topik çok boş kalıyor o yüzden ara verdim
Sanki biz topuğumuza sıktık gibiBi kitap bildirim topiğine bakayım kendi topuğuma sıkmayayımdermişim.
Sağolun kızlaar beni kimsesiz bırakmadınız ortalarda
Hele ben çayı kahveyi şekersiz içiyorum senin gibiEvetdün çikolata gördüm bir şokta upuzun ondan almıştım attım durumda kahveyi şekersiz içiyorum diye yanına ufak bir atıştırmalık diye herkes hepsini yemeyeceksin dimi diyor, dedim yicem tabi benim kemiklerimin gelişmesi lazım
Nasıl kitap ,ben de aldım ama daha okumadımFlash ışığı çekim becerime ayrı bir özellik katmış olabilirEki Görüntüle 3178045
Yaa kesinlikle bu grup beni de çok değiştirdi kızım uyuyunca hemen ev işini bitirip kitap okuma isteği geliyoGünaydınlar...
Sayfayı açtığımda okuma gözlüğü ve alternatif ürünleri birbiriyle paylaşan ve çocuğu olduğu için nasıl okuma yapacağının yollarını arayan kadınların birbirlerine yaptığı bilgi paylaşımlarını okurken, niye bilmiyorum ama gözlerim doldu.
Çevremde hep sözüm ona okumuş insanlar vardı, bakardım kitap okuma alışkanlıklarına, "Hocam zaman mı oluyor okumaya?", "Yemek yiyecek vakti kalmıyor insanın." tarzı mesnetsiz iddialar hep.
Şimdi bu kadınların, işinden gücünden, çocuğundan, mesleğinden bahane bulmak yerine, çözüm ararkenki güzellikleri karşısında gerçekten duygulandım. Çok mutlu oluyorum böyle şeyler görünce. Motive oluyorum, umutlanıyorum. Bahane yerine çözüm bulan insanlar ne güzel.
Hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizin bu güzel yanlarını çok sevdim, seviyorum.
Mutlu Cumalar, mutlu sabahlar, bugün karşınıza hep güzel şeyler çıksın. Her şeyin hayrı, hayırlısı...
O okuma gözlüklerinden benim de almam lazım sanırım, çok güzeller.
Ahmet Ümit olunca işin içinde elbette polisiye var ama olay sadece bir cinayet üzerinden ilerlemiyor Mevleviliği, tasavvufu da barından akıcı bir kitapNasıl kitap ,ben de aldım ama daha okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?