- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
5. Bitti canım. Yani görünürde çok bisey yok ama sürekli bir kaşıma isteği bağırma söz konusu. Hafif ateşleniyor. Annem ve doğum arkadaşlarıma göre diş. Benim hiçbir fikrim yok tecrübesizliktem dolayımaşallah yakaç aylık?
Salya akıtıp çenesinin etrafı sivilcemsi olduysa muhtemelen diştir canım . benim büyük 3 buçuk aylık küçük de 4 buçuk-5 aylıktı ilk dişleri çıktığında5. Bitti canım. Yani görünürde çok bisey yok ama sürekli bir kaşıma isteği bağırma söz konusu. Hafif ateşleniyor. Annem ve doğum arkadaşlarıma göre diş. Benim hiçbir fikrim yok tecrübesizliktem dolayı
5. Bitti canım. Yani görünürde çok bisey yok ama sürekli bir kaşıma isteği bağırma söz konusu. Hafif ateşleniyor. Annem ve doğum arkadaşlarıma göre diş. Benim hiçbir fikrim yok tecrübesizliktem dolayı
en en en büyük belirtisi uçan süpürgenin de dediği gibi salyalanması. bal damlıyo ağızlarından devamlıSalya akıtıp çenesinin etrafı sivilcemsi olduysa muhtemelen diştir canım . benim büyük 3 buçuk aylık küçük de 4 buçuk-5 aylıktı ilk dişleri çıktığında
İyi öğlenler
Terzibaba Türbesi - Erzincan
Asıl adı Muhammed Vehbi olan tasavvuf ehli Terzibaba, mesleği terzilik olduğundan halk arasında bu adıyla anılmaktadır.
Terzibaba Mezarlığı
Erzincan'ın en büyük mezarlığı olan Kaledibi Mezarlığı'na, 1848 yılında vefat eden Terzibaba'nın defnedilmesiyle mezarlığın adı Terzibaba Mezarlığı olarak değiştirilmiştir.
Türbeye dört basamaklı merdivenle çıkılır. Yapının giriş bölümünde iki sütunlu ve üzeri kurşun kaplı, yağmurluk çıkması bulunmaktadır. Süsleme unsurlarının yer almadığı türbenin içi sade, sekizgen planlı düz bir örtüden oluşmaktadır. Türbenin kapısı ve pencerelerinde çapraz demir kafesler vardır. Türbenin içerisinde bulunan iki sandukanın büyük olanı Terzibaba'ya diğeri ise Terzibaba’nın en yakın müritlerinden birine aittir. Bir yangın sonucu harap olan türbe, 1980'li yıllarda betonarme olarak tekrar yaptırılmıştır. Mezarlık, Osmanlı mimarisi özelliği olan kesme taştan inşa edilmiştir. Türbe ve mezarlık halk tarafından sıkça ziyaret edilmektedir.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir bakalım
Önemli duyuru!
2023 yılı hedef listesinde olmayanları yeni yılda etiketten çıkaracağım
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
bir civciv annesi
O Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
Salya akıtıp çenesinin etrafı sivilcemsi olduysa muhtemelen diştir canım . benim büyük 3 buçuk aylık küçük de 4 buçuk-5 aylıktı ilk dişleri çıktığında
Ay salya ne kelime musluk resmen. Üst değişe değişe bir hal oldum. Önlük de taktırmıyor çekeliyor hanımefendien en en büyük belirtisi uçan süpürgenin de dediği gibi salyalanması. bal damlıyo ağızlarından devamlı
maşallah allah bağışlasınAy salya ne kelime musluk resmen. Üst değişe değişe bir hal oldum. Önlük de taktırmıyor çekeliyor hanımefendi
Çok arayacak bugünleri çoookgünaydın
kırmızı saçlı kadını bitirdim dün gece. henüz yeni bir kitap seçemedim
afiyet olsun
bu uyumayan bebeklerin amacı ne arkadaşım. karnınız tok altınız temiz vakit olmuş gece uyusanıza
Benimkiler de taktırmazdı önlük ağız mendillerini yakalarının içine koyardım en azından tenine o ıslaklık geçmesin diyeAy salya ne kelime musluk resmen. Üst değişe değişe bir hal oldum. Önlük de taktırmıyor çekeliyor hanımefendi
İyi öğleden sonraları
Terzibaba Türbesi - Erzincan
Asıl adı Muhammed Vehbi olan tasavvuf ehli Terzibaba, mesleği terzilik olduğundan halk arasında bu adıyla anılmaktadır.
Terzibaba Mezarlığı
Erzincan'ın en büyük mezarlığı olan Kaledibi Mezarlığı'na, 1848 yılında vefat eden Terzibaba'nın defnedilmesiyle mezarlığın adı Terzibaba Mezarlığı olarak değiştirilmiştir.
Türbeye dört basamaklı merdivenle çıkılır. Yapının giriş bölümünde iki sütunlu ve üzeri kurşun kaplı, yağmurluk çıkması bulunmaktadır. Süsleme unsurlarının yer almadığı türbenin içi sade, sekizgen planlı düz bir örtüden oluşmaktadır. Türbenin kapısı ve pencerelerinde çapraz demir kafesler vardır. Türbenin içerisinde bulunan iki sandukanın büyük olanı Terzibaba'ya diğeri ise Terzibaba’nın en yakın müritlerinden birine aittir. Bir yangın sonucu harap olan türbe, 1980'li yıllarda betonarme olarak tekrar yaptırılmıştır. Mezarlık, Osmanlı mimarisi özelliği olan kesme taştan inşa edilmiştir. Türbe ve mezarlık halk tarafından sıkça ziyaret edilmektedir.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir bakalım
Önemli duyuru!
2023 yılı hedef listesinde olmayanları yeni yılda etiketten çıkaracağım
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
bir civciv annesi
O Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
Ne aldın ne aldınArkadaşlar ben yine kitap aldım
Balzac - Vadideki zambakNe aldın ne aldın
Hocam mum bulamadım nazar boncuğu diktim ama yine de girebilir miyim derneğe litfen litfen litfenAmazon bağımlılığını bırakma derneği kurucam
Üyelik isteyen kaleye mum diksin
Yani ben Maymunlar Gezegeni’ni, Cesur Yeni Dünya’yı daha çok beğenmiştim. Yine baktım 1000kitap uygulamasında çok etkilendim 4 gün oldu etkisinden çıkamadım fln yazmışlar. Ya bende bi sorun varA Atalanteda beğendin mi Çocukluğun Sonu'nu?
Onu kaçırmışım. Kaç kitap okuyacağınızı mı hedefliyorsunuz2023 için Yıllık hedef belirlediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?