Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maşallah ya kaç aylık?
5. Bitti canım. Yani görünürde çok bisey yok ama sürekli bir kaşıma isteği bağırma söz konusu. Hafif ateşleniyor. Annem ve doğum arkadaşlarıma göre diş. Benim hiçbir fikrim yok tecrübesizliktem dolayı

Salya akıtıp çenesinin etrafı sivilcemsi olduysa muhtemelen diştir canım . benim büyük 3 buçuk aylık küçük de 4 buçuk-5 aylıktı ilk dişleri çıktığında

Salya akıtıp çenesinin etrafı sivilcemsi olduysa muhtemelen diştir canım . benim büyük 3 buçuk aylık küçük de 4 buçuk-5 aylıktı ilk dişleri çıktığında
en en en büyük belirtisi uçan süpürgenin de dediği gibi salyalanması. bal damlıyo ağızlarından devamlı

İyi öğlenler kendi yazdıklarımı okuyorum , sayılır mı

en en en büyük belirtisi uçan süpürgenin de dediği gibi salyalanması. bal damlıyo ağızlarından devamlı
Ay salya ne kelime musluk resmen. Üst değişe değişe bir hal oldum. Önlük de taktırmıyor çekeliyor hanımefendi

Çok arayacak bugünleri çoook

Ay salya ne kelime musluk resmen. Üst değişe değişe bir hal oldum. Önlük de taktırmıyor çekeliyor hanımefendi
Benimkiler de taktırmazdı önlük ağız mendillerini yakalarının içine koyardım en azından tenine o ıslaklık geçmesin diye

İyi öğleden sonraları
Ufak tefek yalanlar - Kerstin Gier okuyorum bu hafta.

A Atalanteda beğendin mi Çocukluğun Sonu'nu?
Yani ben Maymunlar Gezegeni’ni, Cesur Yeni Dünya’yı daha çok beğenmiştim. Yine baktım 1000kitap uygulamasında çok etkilendim 4 gün oldu etkisinden çıkamadım fln yazmışlar. Ya bende bi sorun var bilmiyorum ben çok etkilenmedim. Güzeldi ama şuan hemen Dune Mesihine başlamak istiyorum. Onun etkisinde daha çok kaldım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…