Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi gördüm. Ben kendi çapıma göre hedef belirleyeyim. 30 kitap diyeyim zaten alanımla ilgili başka kitaplar da okuyorum onları saymıyorum

ARALIK AYINDA OKUDUKLARIM
1.ÖLÜ OZANLAR DERNEĞI.N.H.KLEINBAUM.136 SAYFA
2.DEVLET ANA.KEMAL TAHIR.603 SAYFA
Pek sevgili rakibelerim

Sen beğendin mi ??? Etkisinden çıkamayacak mısın 4 gün
4 değil 14 planlıyorum ben o derece vurdu beni Ben hala okuyorum ya, güzel kitap ama 4 gün etkisinden çıkamadıkları konuyu merak ettim, hemen bitiririm şimdi merakımdan.

4 değil 14 planlıyorum ben o derece vurdu beni Ben hala okuyorum ya, güzel kitap ama 4 gün etkisinden çıkamadıkları konuyu merak ettim, hemen bitiririm şimdi merakımdan.
Genel olarak verdiği mesajlardan etkilenmişler. Yani bilmiyorum. Evet güzel mesajlar var ama ben etkisinden çıkamadım değil. Kitabın çoğunda bi gizem hakim zaten. Sonunda da bence öyle çok ahım şahım bir şey olmuyor ben kimseye tavsiye etmem bu kitabı. Beğendim evet ama o kadar.

İyi geceler.

Eskiden sahada giderdim İstanbul'da, gerçekten ucuza kitap alırdım. Saatlerce rafları incelerdim. Burada bir sahaf var, neredeyse D&R fiyatları istiyor kitaplara.
Sahafta kitap fiyatı sorulmazdı. Her kitabın ilk sayfasında kurşun kalemle fiyat yazılı olurdu.
Bunlar alıp internetten kitap fiyatına bakıyor. En yüksek fiyatı baz alıyor. Onun yarı fiyatına satıyor.
Bir sürü kitap ayırdım, iki tanesini alabildim sadece.
Yeni bir Ahmet Ümit kitabım oldu ama bu fiyat politikasına çok sinir oldum. Bunlar sahaf falan değil, soyguncu.
Bazen İstanbul'u çok özlüyorum böyle anlarda.

ben artık sahaflardan almıyorum. Bitli kitaplar diğer kitaplarımı da bitlendiriyor. Eskiden severdim artık sevmiyorum

Narman Peri Bacaları - Erzurum​

Kırmızı rengi ve ilginç yeryüzü şekilleriyle dikkat çeken Narman Peri Bacaları “Kırmızı Periler Diyarı” olarak da adlandırılmaktadır. Kırmızı peri bacaları olarak bilinen Narman Peri Bacaları, Narman İlçesi'nin güneyinde, Narman-Pasinler otoyolunun 7'nci kilometresinde yer almaktadır. Rüzgâr ve yağmurun kumlu toprağı aşındırması, kırmızı peri bacalarını ve dar vadilerden oluşan bu ilginç manzarayı meydana getirdi. Bu jeolojik oluşumlar Doğu Anadolu Bölgesi'nde sadece bu yörede görülmektedir. Oltu, Şenkaya, Sarıkamış, Horasan, Pasinler ve Tortum ilçeleri ile çevrelenen Narman İlçesi, Erzurum’un kuzeydoğusunda ve şehir merkezine 90 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Peri bacalarının yer aldığı vadi, Amerika'da Colorado Kanyonu'na benzerliği ile de dikkat çekmektedir. Narman Peribacaları'nı koruma altına alarak ülke turizmine kazandırmak için yaz aylarında çeşitli şenlikler düzenlenirken, yerli ve yabancı turistlerin bölgeye ilgisi her geçen dönem artış göstermektedir. Kapadokya’daki Peri bacaları ile Narman’daki Peribacaları, oluşumları bakımından birbirinden ayrılmaktadır. Kapadokya’daki Peri bacaları volkanizma sonucu oluşmuş, Narman’da bulunanlar ise günümüzden 2,5-3 milyon yıl önce, akarsuların bir çökelme havzasına taşıdığı malzemelerin zamanla aşınması sonucunda oluşmuştur. Kırmızı Peribacalarının bu rengi almasının nedeni ise tortullardaki kırmızı renk demirin Fe2O3 şeklinde oksitlenmesidir.

Günaydınlar Herkese

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino

Bitli kitap nasıl anlaşılıyor ki? Bende birkaç tane 1960 larda basılmış kitap var. İnceledim inceledim bir şey göremedim

Sayfaları sararmış oluyor hatta bazılarında lekeler bile olabiliyor. Onlar bitli işte. Kitabın ömrünü azaltıyor

gunaydin kizlar

Hayirli sabahlar

Antalya’da çok ucuzdu sahaflar. O zamanlar D&R’da kaçtı hatırlamıyorum ama yarısı falandı. Onlar da şimdilerde aynı fiyata gelmiş. Üstelik korsan kitaplar, orijinal değil. İnternetten dolusuyla kitap aldım hepsi bandrollü. Çok güzel kampanyalar kuponlar oluyor ve ucuza bulunabiliyor gerçekten internette. Geçende goodreads’e barkod okutarak kaydettim kitaplarımı, okuduklarımı okuyacaklarımı, eskiden sahaftan aldığım bir kitap dışında hepsi okundu . O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…