Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

Ay ben 8.30’daki derse 8, en geç 8.10’da çıkmak zorundayım. 07.30’da kalkıp giyinip anca çıkıyorum . Keşke şöyle saatler öncesinden kalkıp bir şeyler yapabilsem. Bugün 10 dk vaktim arttı, 07.50’de hazırdım, 10 dk geri yatağa girip oyalandım .

Ben teneffüslerde, öğrencilerimin etkinlik yapmasını beklerken okuyorum bazen. Çok kişi kalmadıysa öğretmenler odası boşsa öğle aralarında yemekten kalan sürede de okuyorum. Çocuklara da örnek oluyor elimde sürekli kitap olması .

Evde bazı günler okuldan dönünce sessizlik istiyorum, tv falan açmadan hava kararana kadar kitap okuyorum. Bazen de uyumadan önce okuyorum. Kitap çok sürükleyiciyse her fırsatı değerlendirir, tuvalette bile okurum

2023 YILI YILLIK HEDEFLER

Calcifer --------> 50 Kitap
A R Y A --------> 25 Kitap
Mavi Menekşe --------> 40 Kitap
Orangegreysky --------> 60 Kitap
Eleadora --------> 75 kitap
Yet07 --------> 30 Kitap
Life light ————> 60 kitap
MrsDelfino ————-> 30 kitap
Teyocan ————-> 25 kitap
HAbibte—————>60 kitap
Madonna————-> 45 kitap
Levaiz--------------> 50 Kitap
Arrietty_ ---------> 30 Kitap
civciv annesi------‐--> 24 kitap
Keira-------------------->30 kitap
Sudem34-------------> 12 kitap
LADY VEGA - - - - - - - ->60 kitap
Nikinik----------------->28 kitap
mimesis -----------> 30 kitap
BuRc ------------------> 40 kitap
Ummhnisa-------------> 30 kitap
Mrsay ----------------> 75 kitap
Natsume———————->40 kitap
Atalanteda——————>30 kitap
Ucansupurge —————-> 36 kitap
Aspasiaa ------------------> 30 kitap
Kukrim—————————>70 kitap
Kitapkontesi-----------> 60 kitap
Gelincik78——————> 40 kitap
Look Up------------------> 30 kitap
Bonus -------------------> 35 kitap
Fesang-------------------> 41 kitap
Etkisiz Eleman ----------> 30 Kitap
Nemesis------------------>36 kitap

Gunaydin

Home office'm ben ya 9'daki mesai için 8:59'da bilgisayarı açmam yetiyor. Şanslıyım o konuda

Bitmek üzere . Bugün bunu bitirip yarın yeni kitaba başlamayı planlıyorum. Kadınlar Ülkesi’ni okulda nasıl okurum diye kara kara düşünüyordum. Kapağını çocukların görmesi sorun olabilir diye evde olduğum bir hafta okuyayım diye düşünüyordum . Bu hafta sonu evdeyim, cuma cumartesi bitireyim dedim.

Eklentiler

• F2EF1005-9392-42BF-B8AE-345AE778A3A5.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 45
Şahsen çocuk olduktan sonra hiç öyle bir lüksüm olmadı sayılır, çok küçükken ancak kahveyle okuyabiliyordum. Simdi anca o uyurken tek boş ve sakin vaktim oluyor o zaman hemen okuyorum

Önceden kızımı okula gönderdikten sonra veya onunla beraber çayımı çorbamı alıp parka koşup saatlerce okurdum. Şimdilerde oğlumu uyuturken, uyuduktan sonra tadını çıkara çıkara okuyorum. 6 aylık şu an. İleride onunla da parka çıkıp okumak nasip olur inşallah.

Fırsat bulduğum her anı değerlendirmeye çalışıyorum. Benim avantajım sosyal medya kullanmamam olabilir orda harcayacağım zamanı kitap okumaya ayırıyorum. Eğer bir rutin olarak soruyorsan yatmadan önce ne kadar uykum olursa olsun kesinlikle kitap okurum. Günlük bir de sayfa sayısı belirliyorum kendime. Onu tamamlamak için fırsat yaratıyorum resmen

Akşamları saat 20.30 ile 23.00 arasında müsait olduğumda okuyorum. Bir de hafta sonu evdeysen fırsat buldukça okurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…